BRUKA PARTIZANA U GORNJEM MILANOVCU! Crno-beli vodili, pa sa igračem više ostali bez pobede! VIDEO
Foto: Starsport

SUPERLIGA

BRUKA PARTIZANA U GORNJEM MILANOVCU! Crno-beli vodili, pa sa igračem više ostali bez pobede! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Metalca i Partizana odigrali su danas u Gornjem Milanovcu nerešeno 1:1, u utakmici desetog kola Super lige Srbije.

1 / 6 Foto: Starsport

Partizan je poveo u 46. minutu golom Filipa Stevanovića, a bod Metalcu doneo je Filip Antonijević pogotkom u 81. minutu.

Crno-beli su drugi na tabeli sa 22 boda, odnosno imaju pet manje od Crvene zvezde koja ima meč menje, dok je Metalac na 12. poziciji sa 13 osvojenih bodova.

U prvih 45 minuta Partizan je bio bolji rival na terenu, ali nije bilo velikih uzbudjenja, pa se na odmor otišlo bez golova. Medjutim, odmah na početku nastavka, iz prvog napada, crno-beli su poveli golom Stevanovića u 46. minutu.

Metalac je u 62. minutu ostao sa igračem manje na terenu pošto je kapiten Miloš Vranjanin dobio drugi žuti karton, ali je domaći tim i pored toga uspeo da stigne do izjednačenja pogotkom Antonijevića u 81. minutu.

Crno-beli su do kraja meča imali nekoliko dobrih pokušaja, ali rezultat se nije menjao.

Partizan će u narednom kolu domaćeg šampionata, koje je na programu 17. oktobra, dočekati Crvenu zvezdu, dok će Metalac gostovati Javoru.

TOK MEČA:

92. minut - Zicer je imao Lutovac, gađao, savladao golmana domaćih, ali uklizao je štoper Metalca i spasao čist pogodak.

90. minut - Utakmica je produžena za četiri minuta.

88. minut - Nova prilika za Partizan, sada je probao Matić, ali uklizao je loše i lopta je otišla daleko preko prečke!

85. minut - Zicer za Lutovca, ali sjajna odbrana Puletića ponovo.

84. minut - U igru su ušli Lazar Pavlović i Denis Stojković za Partizan.

83. minut - Probao je Stevanović iz daljine, ali na visini zadatka bio je ponovo Puletić.

81. minut - GOOOOOL - Antonijević donosi izjednačenje Metalcu koji igra sa igračem manje.

73. minut - Ušao je Matić u nastavku u igru umesto Sadika, ali napadač crno-belih je praktično nevidljiv. Partizan juri da postigne još jedan pogoda što pre i tako reši pitanje pobednika ovog meča.

62. minut - CRVENI KARTON - Miloš Vranjanin je isključen iz igre zbog grubog faula i drugog žutog kartona.

47. minut - GOOOOOOL - Partizan vodi u Milanovcu golom Stevanovića, a samo par sekundi nakon što je igra počela u nastavku.

46. minut - Počeo je drugi deo igre.

45. minut - Završeno je prvo poluvreme u Milanovcu!

44. minut - Duga lopta do Asana, dodao je Japanc Sumi koji je opalio iz prve, ali lopta ide daleko preko prečke.

40. minut - Finiš prvog dela, mirno u Milanovcu.

38. minut - Opasan napad domaćina koji je Maksimović loše završio.

22. minut - Duga lopta za Asana, Puletić izleće ispred Japanca i loptu izbacuje u aut. Crno-beli traže indirekt, ali sudija pokazuje da se igra nastavi.

18. minut - Odlična prilika za Uroševića. Odbila se lopta posle kornera i velike gužve do levog beka crno-belih, ali ponovo se dobro snašao golman domaćih.

17. minut - Sjajn šut Stevanovića, gađao je do same stative sa ivice šesnaest, ali sjajna odbrana golmana domaćih.

11. minut - Za sada bez konkretne šanse na meču. Partizan ima inicijativu, ali za sada sve to izgleda veoma jalovo.

Pred početak utakmice stigla je vest da je novi igrač Partizana Miloš Jojić, a ranije danas potpisao je i Ivan Obradović.

1. minut - Utakmica je počela!

SASTAVI:

Partizan (4-2-3-1): Popović - Miljković, Vitas, Banjak, Urošević - Zdjelar, Šćekić - F. Stevanović, Asano, Suma - Sadik.

Metalac (4-2-3-1): Puletić - Antonijević, Vranjanin, Vasiljević, Pecelj - Maksimović, Desančić - Rogač, Zoćević, Popović - Katanić.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da očekuje motivisanog rivala i teško gostovanje, kao i da je nastup Umara Sadika pod znakom pitanja:

’’Čeka nas još jedna utakmica, teško gostovanje u Gornjem Milanovcu. Igrači su spremni, osim Sadika koji ima problema od ranije i koji je još uvek pod znakom pitanja. U redovima domaćina ima dosta naših bivših fudbalera i trenera, prirodno je da budu motivisani i da daju svoj maksimum, ali verujem da ćemo mi biti još motivisaniji. Treneru nikad dosta vremena za rad sa timom, znači nam svaki dan, naročito ovakva pauza koja sledi, ali dosta igrača neće biti tu zbog obaveza prema nacionalnim selekcijama. Što se tiče ekipe Metalca, ne bih voleo nikoga posebno da ističem od njihovih igrača. Gledali smo dosta njihovih utakmica, videćemo šta će biti.’’

Meč 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Partizana igra se u subotu 03.oktobra 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track