NAPADAČ SE VRATIO U HUMSKU TEK ŠTO JE OTIŠAO: Umar Sadik opet u Partizanu (VIDEO)
Foto: Partizan.rs

dobro znana sredina

NAPADAČ SE VRATIO U HUMSKU TEK ŠTO JE OTIŠAO: Umar Sadik opet u Partizanu (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaler Umar Sadik je pre desetak dana iz Partizana prešao u Almeriju, a sada se vratio na SC "Teleoptik" da se pozdravi sa bivšim saigračima.

Javio se treneru Aleksandru Stanojeviću, a potom ga je intervjuisao donedavni cimer i najbolji prijatelj iz crno-belog tabora Sejduba Suma.

Gvinejac ga je prvo upitao kako se oseća posle prelaska u Almeriju.

"Osećam se dobro, blagosloveno i odlično", odgovorio je Sadik.

Kako ti je sa sa novim timom?

"Da, sa novim timom, igrali smo prvu utakmicu i nije bilo baš sjajno, ali možemo bolje, ima još mečeva da se igra. Daćemo sve od sebe da popravimo utisak".

Kako ti se čini grad u kome ćeš živeti?

"Grad je dobar, sve je lepo, ljudi, iako smo sad igrali bez navijača, ali nadam se da će ovo sa koronom proći, pa ćemo igrati pred punim stadionom", rekao je Sadik, a potom pitao Sumu: "Kada si ti postao novinar?".

"Srećan sam zbog tebe. Ovde si bio godinu i po dana. Bila je odlična sezona za nas, i sada odlaziš. Život ide dalje. Kako se osećaš po tom pitanju?", nastavio je Suma.

"Nije mi lako da ostavim dobre ljude, znaš, igrao sam sa dobrim igračima".

"Naročito sam to bio ja?", rekao je Suma, a Sadik mu odgovorio:

"Naročito ti. Uvek želiš loptu, uvek hoćeš da imaš loptu. Nedostajaće mi to. Mnogo si mi dao, mnogo sam se popravio igrajući sa tobom, jer sam mnogo naučio. Isto važi i za ostale momke. Borili se zajedno, sve radili zajedno. Žao mi je što nismo osvojili trofej prošle sezone, jer svi u Partizan dođu da bi pobeđivali. Ali znam da sam ovde ostavio ljude sa dobrim srcem i nastaviću da podržavam klub i tim. Zauvek", zaključio je Sadik.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track