DOBRE VESTI IZ TABORA CRNO-BELIH! Milorad Vučelić dosta bolje, u fazi oporavka od virusa korone!
Foto: Foto: Saša Pavlić

dobro je

DOBRE VESTI IZ TABORA CRNO-BELIH! Milorad Vučelić dosta bolje, u fazi oporavka od virusa korone!

Fudbal -

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić nalazi se još uvek u VMC Karaburma gde se oporavlja od posledica korona virusa.

Pre skoro dve nedelje prvi čovek vicešampiona primljen je u bolnicu ''Dragiša Mišović'' sa blažom upalom pluća, a samo par dana kasnije nažalost dobio je i pozitivan rezultat na testu za virus Kovid 19. Lakari su brzo reagovali i Vučelića prebacili na VMC Karaburma gde je pod celodnevnim nadzorom. U sredu veče, pre tačno osam dana, Vučeliću se stanje naglo pogoršalo nakon čega je priključen na respirator, ali blažu verziju istog.

foto: Starsport©

Javnost se tada zabrinula za zdravlje čelnika crno-belih, međutim prema poslednjim informacijama koje ima Kurir, Vučelić je sada dosta bolje i u fazi je postepenog skidanja sa respiratora.

Vučelić se nakon dve nedelje grčevite borbe sa opakim virusom sada oseća dosta bolje i prema nekim informacijama uskoro se očekuje njegov potpun oporavak i povratak kući.

Podsetimo, brz oporavak Vučeliću poželeli su generalni direktor Crevne zvezde Zvezdan Terzić, ali i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

foto: Starsport©

"Pratim svakodnevno, i više puta tokom dana, želim mu snage. Pluća su mu u ne najboljem stanju, ali on je jak i želim mu da se oporavi i da pobedi", rekao je tada Vučić, a samo dan kasnije oglasio se i Terzić.

"Milorad Vučelić je moj veliki sportski rival, nekad smo možda i prelazili granicu fer pleja, ali uvek sam ga poštovao kao pametnog i mudrog čoveka. Kroz sport sam ga upoznao kao velikog borca i ne sumnjam da će ovu bitku da dobije! Želim mu brz oporavak od korone, da što pre izađe iz bolnice i vrati se svojoj porodici i rukovođenju svojim klubom", izjavio je tada Terzić.

N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track