DRULOVIĆ OČEKUJE BAJBEKA OD PRVOG MINUTA: Derbi je prava prilika da vidimo, da li je Francuz bolji od Sadika!?
Foto: Saša Pavlić

bitan meč za crno-bele

DRULOVIĆ OČEKUJE BAJBEKA OD PRVOG MINUTA: Derbi je prava prilika da vidimo, da li je Francuz bolji od Sadika!?

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler Partizana mišljenja je da će 163. utakmica dva najveća srpska kluba završiti bez pobednika

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigraće u nedelju (17.00) u Humskoj 163. večiti derbi po redu. Nekadašnji igrač crno-belih Ljubinko Drulović nada se lepom fudbalu, potajno očekuje pobedu ekipe iz Humske, mada misli da će utakmica biti završena remijem.

Ljubinko Drulović (52) nosio je crno-beli dres u sezoni 2003/2004 kada je Partizan igrao Ligu šampiona sa Lotarom Mateusom.

- Mislim da je derbi u ovom trenutku važniji za Partizan, nego za Zvezdu. Moj bivši klub mora da igra na pobedu, ne postoje druge solucije. Ako ostane na osam bodova razlike neće biti dobro, ili se popne na 11. Moraju da pokušaju sve kako bi pobedili, da se psihološki podignu i borbu za titulu naprave zanimljivijom - poručio je za Kurir Ljubinko Drulović, koji najviše očekuje od Francuza Žana Kristofa Bajbeka:

foto: Www.partizan.rs

- Čekam da vidim naša nova pojačanja. Oni momci koji su bili u Partizanu, a sada su se vratili, oni će se lako uklopiti. Interesuje me kako ide prilagođavanje Bajbeka i Holendera. Dosta očekujem od Francuza. Mislim da će igrati 100 odsto od početka u derbiju. Doveden je da daje golove i derbi je pravi ispit za njega. Da vidimo da li je bolji od Sadika? Holender je opet igrač koji bi mogao da iznenadi Zvezdu.

Ljubinko Drulović smatra da je izostanak Mirka Ivanića ogroman problem za Dejana Stankovića. Daleko veći od neigranja Gelora Kange. Obojica igrača crveno-belih odsutna su sa derbija jer imaju koronavirus.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

- Verujem da će Zvezda igrati drugačije, nego u poslednjem derbiju koji je izgubila. Opet, nemaju pritisak i biće rasterećeniji. Katai je velika prednost, igrač koji pravi razliku. Ivanić igra sjajno, gledao sam njegove utakmice u Evropi i prvenstvu. Stanković mu je našao poziciju. Njegov izostanak mogao bi da se oseti, jer za razliku od Kange, Zvezda nema zamenu za Mirka.

Na kraju Ljubinko Drulović nije se plašio da prognozira rezultat, iako se njegova prognoza neće svideti navijačima Partizana.

- Nema favorita. Možda će biti nerešeno. Nekako mi sve sluti na remi i rezultat 2:2.- zaključio je Ljubinko Drulović.

Posle četiri kola - Mančester Siti na 14, a Arsenal na četvrtom mestu. To niko nije očekivao, ali desilo se. A Siti danas (18.30) čeka Arsenal na Etihadu sa željom da sebe podigne, a Tobdžije spusti na tabeli. Kvota na keca je 1,50, dvojka je čak 6,00, a GG3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Arsenal.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track