LIGA EVROPE

ZVEZDA SPREMNA ZA OKRŠAJ SA NEMCIMA: Crveno-beli odradili poslednji trening pred Hofenhajm! KURIR TV

Fudbal -

Izabranici Dejana Stankovića odradili su i poslednju pripremu pred meč grupne faze Lige Evrope koji će fudbaleri Crvene zvezde odigrati sa nemačkim Hofenhajmom, u četvrtak od 21 čas.

Trening je prošao bez trojice važnih fudbalera crveno-belih, Kange, Ivanića i Boaćija, gde prva dvojica izostaju zbog korona virusa, a potonji zbog povrede.

Predstavnici medija bili su ograničeni na to da petnaest minuta provedu na treningu, što znači da su prisustvovali samo uvodnom zagrevanju i vežbama koje su naši fudbaleri radili pod strogim nadzorom Federika Panonćinija.

Potom se prešlo na taktički deo i na igru na dva gola, a Dejan Stanković je imao priliku da razreši i poslednje dileme pred meč u četvrtak

1 / 9 Foto: Starsportphoto

Zvezdini fudbaleri trenirali su u sjajnim uslovima, s obzirom da je stadion Hofenhajma, tačnije "Rajn-Nekar-Arena", izgrađena 2009. godine po svim najmodernijim uslovima i standardima. Sigurno bi zasijao u punom sjaju kada bi navijači mogli da ispune tribine, ali usled situacije sa korona virusom, meč će biti odigran bez publike.

O tome koliko se računa vodilo o bezbednosti, govori podatak da ni na konferenciji za medije nije bilo dozvoljeno prisustvo novinarima, već da se sve radilo putem video-prenosa

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track