PRAVILI OPKLADE KAD ĆE DOBITI OTKAZ, A SADA GA VELIČAJU! Srbin, prvak SVETA, ispisao ISTORIJU engleskog kluba: Trenerska MAGIJA!
Foto: Profimedia

zna posao

PRAVILI OPKLADE KAD ĆE DOBITI OTKAZ, A SADA GA VELIČAJU! Srbin, prvak SVETA, ispisao ISTORIJU engleskog kluba: Trenerska MAGIJA!

Fudbal -

Veljko Paunović srpski trener, koji je sa "Orlićima" pokorio svet na Novom Zelandu 2015 godine, za kratko vreme je oduševio sve pristalice engleskog drugoligaša Redinga.

Kad je dolazio u klub, vladala je velika skepsa, navijači nisu imali dilemu maltene jednoglasno mišljenje je bilo "za mesec dana ćemo čitati kako je dobio otkaz".

Malo umereniji, smatrali su da mu je Božić maksimum, padale su i opklade.

Veljko ne da ih je razuverio nego preti da postane heroj .

Ako to već nije.

foto: Profimedia

Reding je počeo sezonu u Čempionšipu kako bi ni najvatreniji navijači nisu mogli da sanjaju najbolje u poslednjih 35 godina.

Sa pet pobeda i samo jednim remijem. Sa ukupno 16 bodova je već zaseo na prvo mesto prvenstva, a da sve bude još impresivnije Reding na pet mečeva nije primio gol!

Da bi bilo jasnije ovaj klub je prošle sezone do ovog dostignuća stigao nakon 21 odigranog meča, sezone pre toga nakon 30, a tri ranije nakon 27 kola.

Apetiti su porasli.

Već se polako šuška o Premijer ligi, a tek onda bi skromni Paunović imao razloga da likuje-

Ali on nije takav i uvek će ponoviti, treba ići korak po korak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja