MILAN PRIPREMA NEVIĐENU TRANSFER BOMBU! Rosoneri dovode bivšu zvezdu ljutog gradskog rivala! VANDA ODUŠEVLJENA
Foto: Reuters

trese se čizma

MILAN PRIPREMA NEVIĐENU TRANSFER BOMBU! Rosoneri dovode bivšu zvezdu ljutog gradskog rivala! VANDA ODUŠEVLJENA

Fudbal -

Bivši as Intera, napadač Pari Sen Žermena Mauro Ikardi, u januaru bi mogao da postane novi igrač Milana, prenose italijanski mediji.

Nakon sjajnog starta sezone rastu ambicije Milana, koji u zimskom prelaznom roku želi da dovede igrača koji bi mogao značajno da im pomogne u borbi za titulu.

Reč je o Ikardiju, koji nije zadovoljan svojim statusom u PSŽ-u i želi da napusti Pariz. Ikardijeva supruga i menadžerka Vanda Nara nema ništa protiv povratka u Italiju i potrudiće se da se transfer u Milano ostvari.

foto: Profimedia

Parižani su spremni da puste Ikardija na pozajmicu do kraja sezone za 10 miliona evra, a Milan će moći da otkupi njegov ugovor na leto za dodatnih 40 miliona, pa bi ukupan transfer iznosio 50 miliona evra.

Vanda želi da njihova deca odrastaju u Italiji i raduje se ponudi Rosonera.

U Milanu smatraju da bi Ikardi bio idealan partner u napadu Zlatanu Ibrahimoviću i njegov dostojan naslednik kada Šveđanin odluči da okonča karijeru.

Milan ima perfektan start sezone - četiri pobede u četiri kola Serije A, a večeras (20.45) očekuje ga još jedan veliki ispit jer mu u goste dolazi Roma. Kec na Rosonere je 2,15, iks je 3,45, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Roma.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track