NAGRADA ZA SJAJNU PARTIJU: Ben u timu kola Lige Evrope!
Foto: Starsport

SJAJNO

NAGRADA ZA SJAJNU PARTIJU: Ben u timu kola Lige Evrope!

Fudbal -

Dvostruki strelac u pobedi Crvene zvezde nad Slovanom iz Libereca od 5:1, napadač sa Komora - El Fardu Ben, našao se u idealnom timu drugog kola grupne faze Lige Evrope.

„Načeo“ je Ben mrežu Slovana iz Libereca u sedmom minutu kada je glavom posle centaršuta Rodića rutinski sa nekoliko metara matirao Enguena, a to je učinio i u 22. minutu kada je sjajno reagovao na pas Ivanića i udvostručio vođstvo našeg tima. Ne treba zaboraviti ni da je on bio asistent kod gola Falćinelija kada je sjajnu loptu uputio iz kornera, što ga je na osnovu rangiranja koje pravi Liga Evrope stavilo u sam vrh za ovo kolo, a Crvena zvezda je odigrala jednu od najboljih kontinentalnih utakmica u novijoj istoriji i na kraju savladala rivala rezultatom 5:1.

Dva gola i asistencija za nešto više od osamdeset minuta provedenih na terenu - fenomenalan učinak za Bena i mesto u idealnom timu Lige Evrope za drugo kolo grupne faze. On se našao na desnom krilu, a osim njega u timu su još: Busato (CSKA Sofija), Dalo (Milan), Gelin (Antverp), Gregersen (Molde), Barišić (Rendžers), Lindl (Volfsburg), Vilok (Arsenal), Elionusi (Seltik), Manu (Ludogorec).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track