Prosinečkom ne odgovara odlaganje utakmice sa Javorom
Foto: BETA

Zgusnut raspored

Prosinečkom ne odgovara odlaganje utakmice sa Javorom

Fudbal -
Utakmica prvog kola Super lige Srbije između Javora i Zvezde, koja je trebalo da se igra 11. avgusta u Ivanjici, odložena je pošto je policija tražila da se pronađe novi termin jer je tada završni dan na Saboru trubača u Guči

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je danas da mu ne odgovara odlaganje utakmice prvog kola Super lige Srbije sa Javorom u Ivanjici, jer će njeno pomeranje zgusnuti raspored ekipi narednih nedelja.

"Ne odgovara nam odlaganje utakmice sa Javorom jer će nam se zbog toga zgusnuti termini. Dolazi nam Rad u prvom kolu, pa onda Javor, pa opet gostovanje u Novom Pazaru. Gostovanje u Ivanjici je jedno od najdužih putovanja, a tu je i Novi Pazar... Sigurno nam ne odgovara, ali ja tu ne mogu ništa", rekao je Prosinečki novinarima na stadionu Crvene zvezde.

"Posle utakmice sa Omonijom ćemo imati jednu pauzu, a posle će nam se zgusnuti termini. Nakon gostovanja u Nikoziji ostaće nam prazna subota, pa ćemo potom igrati u ritmu nedelja-sreda-nedelja. Još i imamo mnogo reprezentativaca, trojica će igrati za Crnu Goru, a ovi koji ne bude selektor Srbije Siniša Mihajlović pozvao u A tim igraće za mladu selekciju", kazao je Prosinečki.

Crvena zvezda u četvrtak gostuje Omoniji na Kipru u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a posle toga prvu utakmicu igra tek 18. avgusta protiv Rada na svom stadionu u drugom kolu Super lige.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track