SUPER LIGA SRBIJE: Zvezda dočekuje Inđiju, Partizan u Subotici (FOTO)
Foto: @starsport

NASTAVLJA SE DOMAĆA LIGA

SUPER LIGA SRBIJE: Zvezda dočekuje Inđiju, Partizan u Subotici (FOTO)

Fudbal -

Utakmicama 14. kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije - Crvena zvezda dočekuje Indjiju, Vojvodina gostuje Metalcu, dok Partizan igra u Subotici protiv Spartaka.

Prvi meč 14. kola igra se danas od 18.00 u Gornjem Milanovcu gde domaći Metalac dočekuje ekipu Vojvodine. Oba tima se nalaze u dobroj seriji, Milanovčani su trenutno deseti na tabeli sa 20 bodova, dok je Vojvodina druga sa devet bodova više.

U subotu od 14.00 na programu su tri utakmice, a sastaće se Novi Pazar i Zlatibor, Bačka i Rad, odnosno Proleter i Napredak.

Dva sata kasnije počeće još četiri utakmice. U najzanimljivijem meču u terminu od 16.00, sedmoplasirani Čukarički dočekaće petoplasirani Voždovac, niški Radnički će ugostiti Radnik, TSC ekipu Mladosti, dok će Mačva pokušati na prekine seriju poraza protiv Javora.

Derbi meč 14. kola igra se u subotu od 18.00 kada će Spartak dočekati Partizan. Subotički tim je u dobroj formi i trenutno je četvrti na tabeli sa 23 boda, odnosno imaju samo tri boda zaostatka za trećeplasiranim Partizanom.

foto: @starsport

Poslednji meč kola igra se u nedelju od 19.00 kada će lider šampionata, ekipa Crvene zvezde dočekati Indjiju. Posle pobede nad Gentom u Ligi Evropa, crveno-beli će svakako želeti da upišu novi trijumf i u Super ligi. Zvezda je prva na tabeli sa 35 bodova, dok je Indjija na 13. poziciji sa 15 osvojenih bodova.

Parovi 14. kola:

Danas:

Metalac - Vojvodina (18.00)

Subota:

Novi Pazar - Zlatibor (14:00)

Bačka - Rad (14:00)

Proleter - Napredak (14:00)

Čukarički - Voždovac (16.00)

Mačva - Javor (16.00)

Radnički Niš - Radnik (16.00)

TSC - Mladost (16.00)

Spartak - Partizan (18.00)

Nedelja:

Crvena zvezda - Indjija (19.00)

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track