INTERVJU SA DIKOM ODUŠEVIO OSLOBODIOCA VUKOVARA: Pukovnik Šljivančanin poručio Stojanoviću - Zvezdina legendo!
Foto: Ana Paunković/Nemanja Nikolić

ispovest za ponos

INTERVJU SA DIKOM ODUŠEVIO OSLOBODIOCA VUKOVARA: Pukovnik Šljivančanin poručio Stojanoviću - Zvezdina legendo!

Fudbal -

Životna ispovest golmana Crvene zvezde iz najblistavijeg period kluba izazvala obilje pozitivnih komentara

Životna ispovest Stevana Stojanovića Kuriru, u kojoj govori o svom životu kao i Crvenoj zvezdi, izazvala je ogromnu pažnju u srpskoj javnosti.

U obilju komentara koji su pratili veliki intervju koji je izašao u Kuriru u nedelju, izdvaja se i jedan koji je oduševio Stevana Stojanovića, malog Diku, legendarnog golmana Crvene zvezde i čoveka koji je kao kapiten u Bariju 1991. podigao pehar Kupa šampiona.

foto: Ana Paunković

- Mnogo me je ljudi zvalo. Komentari su bili izuzetni, pozitivni, onakvi kako se samo poželeti mogu. Nisam ni znao da sam još toliko znan i popularan u narodu - priča Dika za Kurir i dodaje:

- Jedan komentar, posebno mi je bio drag, odnosno poruka koju mi je poslao moj dobri prijatelj Veselin Šljivančanin.

Poruku prenosimo u potpunosti:

"Dragi moj Diko, ovo je tekst o istoriji i velikom sportskom putu jednog običnog i čestitog čoveka, a velike legende. Bravo Diko! Imaš sa čim i treba da se uvek ponosiš. Ostaješ legenda! Živela Crvena zvezda! Živela Srbija! Srdačan pozdrav. Veselin Šljivančanin.

Pukovnik Veselin Šljivančanin penzionisani je visoki oficir JNA i jedan od komandanata oslobođenja Vukovara 1991. godine. Tada je obavljao dužnost načelnika bezbednosti Gardijske brigade.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track