ATMOSFERA NIJE DOBRA: Pred duel sa Mađarima, Tumbaković nikad kraći
Foto: Profimedia

tiho

ATMOSFERA NIJE DOBRA: Pred duel sa Mađarima, Tumbaković nikad kraći

Fudbal -

Posle bolnog poraza od Škotske fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je u Mađarsku, gde je očekuje duel Lige nacija.

"Orlovi" odradili poslednji trening, a selektor Ljubiša Tumbaković i vezista Nemanja Makismović imali su konferenciju za medije u Budimpešti, koja je trajala kratko, kako se navodi na sajtu srpske kuće fudbala.

- U Budimpeštu smo stigli posle bolnog poraza u finalu baraža za plasman na Prvenstvo Evrope od Škotske. Zbog svega navedenog atmosfera u ekipi nije baš dobra, moramo mnogo da učinimo da se podignemo i budemo u skladu sa zahtevima ovog meča. Moramo da igramo bolje nego što smo igrali u Beogradu u oktobru - rekao je selektor Srbije.

Nemanja Maksimović ne krije da su saigrači i on još uvek pod utiskom poraza od Škotske i propuštene prilike da se plasiraju na EURO.

- Jedan od najvećih neuspeha u našoj karijeri je poraz od Škotske. S druge strane Mađarska ekipa je jaka, čak i ako joj nedostaju neki igrač. Moramo se usredsrediti na svoju igru i igrati u skladu sa potencijalom koji ima reprezentacija - kratko je rekao Maksimović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track