NAVIJANJE SA KROVA, BICIKALA I CIGLI: Loznički Solunci našli način da gledaju fudbal (FOTO)
Foto: Kurir/T.Ilić

tako se voli klub

NAVIJANJE SA KROVA, BICIKALA I CIGLI: Loznički Solunci našli način da gledaju fudbal (FOTO)

Fudbal -

Zbog pandemije na fudbalskim stadionima nema navijača, ali Lozničani koji vole fudbal nalaze načine da ipak gledaju svoje ljubimce.

Šteta što nije na tribinama bilo publike da prati odličnu utakmicu između Loznice i čačanskog Borca 1926. koju su na Gradskom stadionu odigrali u okviru 15. kola Prve lige Srbije.

foto: Kurir/T.Ilić

Kiša golova pala je na Lagatoru, u prvih 45 minuta bilo je pet pogodaka, da bi na kraju posle rezultata 4:4 ekipe podelile bodove. Domaćin je poveo, gosti izjednačili na 1:1 i onda tri puta vodili po gol razlike, a Lozničani ih stizali sve dok na kraju nije viđeno po četiri gola u obe mreže. Sve to najuporniji navijači gledali su tako što su stajali na svojim biciklima naslonjenim uz betonsku ogradu stadiona, na naslaganim blokovima, uzvišenju zemlje, a jedan se popeo na veliki kotur namotanog crve za zalivanje terena.

foto: Kurir/T.Ilić

Najvatreniji, loznički Solunci svaki put za svoje ljubimce navijaju sa obližnje kućice, a tako je bilo i sada.

foto: Kurir/T.Ilić

Oni koji su se dovijali da uprkos prohladnom danu gledaju Loznicu videli su odličnu utakmicu, a njihovi ljubimci su posle ovoga kola sakupili su 21 bod, jedan više od rivala.

Kurir sport / T. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track