KOLAROV BOLJE DA NIJE NI DOLAZIO IZ ITALIJE: Sportski direktor FSS-a progovorio o potezu kapitena pred meč sa Škotskom (FOTO)
Foto: Starsport

POVREDA

KOLAROV BOLJE DA NIJE NI DOLAZIO IZ ITALIJE: Sportski direktor FSS-a progovorio o potezu kapitena pred meč sa Škotskom (FOTO)

Fudbal -

Sportski direktor FSS-a Vladimir Matijašević progovorio je na temu koja zanima fudbalsku javnost - zašto je kapiten Aleksandar Kolarov napustio selekciju Srbije pred važan meč sa Škotskom.

Matijašević je potvrdio da je Kolarov bio povređen, ali da je dogovor sa Interom, da ne igra protiv Škotske, saopštio prekasno.

"Pogrešio je i to sam rekao i njemu", kazao je Vladimir Matijašević.

Vladimir Matijašević
Vladimir Matijaševićfoto: Starsport©

"Ne sumnjam u njegovu najbolju nameru i želju, ali neke stvari je uradio naopako. Rekao sam mu da bi bolje bilo da nije ni dolazio iz Italije, nego što je tri sata pred utakmicu saopštio da ne može da igra...", dodao je sportski direktor FSS-a u izjavi za "Informer".

Aleksandar Kolarov
Aleksandar Kolarovfoto: Dado Đilas

"Poštujem što je imao neki dogovor s ljudima iz Intera, ali trebalo je to da kaže barem u sredu uveče posle treninga. A ne da čeka četvrtak i maltene početak utakmice. Znam da nije hteo da folira, jer bi u suprotnom izašao na teren, pa se u na zagrevanju ili u drugom minutu uhvatio za ložu", poručio je Matijašević.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track