BAJER STIGAO ŠAMPIONA: Verder otkinuo bod Bajernu u Minhenu
Foto: EPA-EFE/ALEXANDER HASSENSTEIN

bundesliga

BAJER STIGAO ŠAMPIONA: Verder otkinuo bod Bajernu u Minhenu

Fudbal -

Fudbaleri Bajerna iz Minhena i Verdera odigrali su nerešeno 1:1, u utakmici osmog kola nemačke Bundeslige.

Verder je poveo golom Maksimilijana Egenštajna u 45. minutu, da bi konačan rezultat postavio Kingsli Koman u 62. minutu.

Bajern je prvi na tabeli Bundeslige sa 19 osvojenih bodova, dok je ekipa Verdera na devetom mestu sa 11 osvojenih bodova.

Istim rezultatom završen je i meč Borusije Menhegladbah u Augsburga. ; Borusija je povela golom Florijana Nojhausa u petom minutu.

Igrač Augsburga Rafael Framberger dobio je drugi žuti karton u 66. minutu, a njegova ekipa je uprkos igraču manje došla do izjednačenja u 88. minutu golom Danijela Kaligurija.

Ekipa Borusije iz Menhengladbaha nalazi se na sedmom mestu sa 12 bodova, dok ekipa Augsburga zauzima 10. mesto sa 11 osvojenih bodova.

Fudbaleri Hofenhajma i Štutgarta odigrali su nerešeno 3:3.

Hofenhajm je poveo golom Kristofa Baumgartnera u 16. minutu, da bi Štutgart do kraja prvog poluvremena preokrenuo i poveo golovima Nikolasa Gonzalesa u 18. minutu i Silasa Vamangituke u 27. minutu.

U drugom poluvremenu Hofenhajm dolazi do vodjstva golovima Rajana Sesenjona u 48. minutu i golom Andreja Kramarića iz penala u 71. minutu, a konačan rezultat postavio je Mark Oliver Kempf u 92. minutu.

Hofenhajm je 12. na tabeli sa osam bodova, dok je Štutgart osmi sa tri boda više.

Volfsburg je u gostima pobedio Šalke sa 2:0, dok je Bajer Leverkuzen bio bolji od Arminije, takodje u gostima, sa 2:1.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track