SUROVA OSVETA KUMANA?! Grizman nakon kontroverznog intervjua u kom je govorio o Mesiju ZAVRŠIO NA KLUPI!
Foto: Profimedia

zanimljivo

SUROVA OSVETA KUMANA?! Grizman nakon kontroverznog intervjua u kom je govorio o Mesiju ZAVRŠIO NA KLUPI!

Fudbal -

Rekao je sve što mu je bilo na srcu i zbog toga je surovo kažnjen...

Dan nakon gostovanja u popularnoj emisiji kod Horhea Valdana, francuski as Antoan Grizman, nije se našao u startnoj postavi Barselone na utakmici četvrtog kola Lige šampiona protiv Dinama iz Kijeva.

U sastavu nije bilo Lionela Mesija, pa je Grizman bio viđen u startnih 11, međutim, Kuman je odlučio da ga ostavi na klupi.

foto: Profimedia

Trener Barselone tvrdi da to nema nikakve veze sa intervjuom u kom je Francuz dan ranije govorio o svom čudnom odnosu sa Lionelom Mesijem i trenutnom stanju u slavnom katalonskom klubu. Međutim, javnost u Španiji je ubeđena da Francuz kažnjen zbog svoje iskrenosti.

"Bio je na klupi isključivo zbog malog fizičkog problema, hteli smo da budemo oprezni. Ključno je odmoriti neke igrače i dati priliko onima koji naporno rade, a dosad su manje igrali" tvrdi Kuman i dodaje:

"Gledam Grizmana kako radi. Srećan je i uvek daje sve od sebe za ekipu i klub. Šteta što nije imao sreće da postigne više golova, ali to se može promeniti samo napornim radom".

Grizman je ušao u igru u 66. minutu i postigao je gol za konačnih 4:0. Barselona je ovim trijumfom i matematički osigurala mesto u osmini finala Lige šampiona. Katalonci imaju maksimalnih 12 bodova nakon četiri odigrana kola.

Inter i Real su na pozicijama tri i četiri Grupe B Lige šampiona, pa su i jednima i drugima bodovi preko potrebni večeras (21.00) u Milanu. Pre 20 dana Real je u Madridu slavio sa 3:2, a sada je kvota na keca 2,35, na iks 3,40, a na dvojku 3,00, dok je na GG3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Real Madrid.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track