OTKRIVENO KAKO SU IZGLEDALI POSLEDNJI SATI MARADONINOG ŽIVOTA: Zaspao je i više se nije budio...
Foto: Profimedia

neopisiva tuga

OTKRIVENO KAKO SU IZGLEDALI POSLEDNJI SATI MARADONINOG ŽIVOTA: Zaspao je i više se nije budio...

Fudbal -

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona preminuo je u svojoj kući u Tigreu, gde se oporavljao od operacije hematoma na mozgu

Argentina je u suzama. U zemlji je proglašena trodnevna žalost, narod ne može da se pomiri sa činjenicom da velikog El Pibea više nema.

Argentinski list "Ole" otkriva kako je izgledao Maradonin poslednji dan u životu.

"Tog 25. novembra Maradona je ustao rano, kao što čini svakog drugog dana. Doručkovao je, prošetao se i posle nekoliko časova ponovo prilegao, jer je imao običaj da se odmori i napuni baterije. Pod nadzorom psihologa, psihijatra i lične medicinske sestre iz jedne ozbiljne bolnice, trebalo je da ustane u podne kako bi popio lek. To se nije desilo", prenosi Ole.

Ugledni list otkriva da je sestra prva zatekla Maradonu bez svesti.

"Kada je sestra pokušala da ga probudi, zatekla ga je onsevešćenog. Prva reakcija bila je da pozove hitnu pomoć. Prema tvrdnjama komšija i nekih medija, prvi mu je u pomoć priskočio komšija lekar, ali je ta informacija kasnije demantovana. Nekoliko vozila hitne je odmah stiglo. Čak devet. Niko nije mogao da mu pomogne. Srce jednog od najboljih fudbalera ikada nije moglo više da izdrži. Dijego nas je napustio, srčani udar ga je odveo zauvek".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track