BIVŠA SUPRUGA ALBERTA NAĐA ZA KURIR Slike sa golim manekenkama mi je ispod časti da komentarišem, treba da vodi računa o ponašanju
Foto: Aleksandar Jovanović, Marina Lopičić

bez dlake na jeziku

BIVŠA SUPRUGA ALBERTA NAĐA ZA KURIR Slike sa golim manekenkama mi je ispod časti da komentarišem, treba da vodi računa o ponašanju

Fudbal -

Jelena Nađ, bivša supruga legende Partizana Alberta Nađa, u izjavi za Kurir prokomentarisala je skandalozne fotografije svog bivšeg muža koje su se danas pojavile u javnosti.

Jelena, kako sama kaže, ne želi previše da troši reči na nekoga ko se tako ponaša jer to nije njen nivo.

- Ispod svake časti mi je da ga nešto previše komentarišem. Njemu treba da bude jasno da mi imamo sinove od 24 i 20 godina i ćerkicu u pubertetu i da oni to sve čitaju i prate. Da oni više nisu mali i da treba da povede računa na svoje ponašanje, ali to sada nije moj problem - rekla je Jelena u izjavi za Kurir i otrkila kako je u velikom strahu za zdravlje sebe, ali i svoje dece zbog virusa korone.

- Najstarije dete mi je pozitivno na koronu, u velikom sam strahu za ostalu decu i sebe, da se i mi ne zarazimo. Ovo nije naivno, vidite i sami šta se dešava. Ja sam ostala sama da se borim za njih, navikla sam, a za Alberta me briga, neka radi šta misli da treba, ja ću da se brinem za svoju decu - zaključila je bivša supruga Alberta Nađa u izjavi za Kurir.

Podsetimo, u javnost su isplivale fotografije proslavljenog fudbalera Partizana, a sada trenera filijale crno-belih Teleoptika, Alberta Nađa, kako zajedno sa golišavim manekenkama isprobava novu kolekciju donjeg veša koju je kreirala njegova sadašanja supruga Mirna.

1 / 4 Foto: Kurir

- Baš si majstor, nema šta. Kakvog muža imam, za sve je stvoren. Nije ni čudo što ga žene žele, kad ovako dobro ume da skida veš - našalila se Mirna, na šta je Albert dodao:

- Pa mogli bismo češće ovo da slikamo - rekao je Albert, zbog čega je njegova supruga morala da interveniše i da ga udalji sa snimanja, ali mu se posle pridružila u holu hotela "Hajat", gde ju je sve vreme grlio.

Postavlja se pitanje da li ovakve fotografije priliče jednoj fudbalskoj veličini kao što je Albert Nađ i zar mu već nije bilo dovoljno skandala?

Podsetimo, Jelena Nađ svojevremno je optužila Alberta za fizičko nasilje i pokušaj silovanja pred decom, zbog čega je bivši as Partizana bio saslušan u policiji, a nakon čega su krenule međusobne optužbe i počele da pljušte tužbe.

foto: Zorana Jevtić

Jelena Nađ je zatim tužila Alberta zbog neplaćanja alimentacije i izdržavanja, ali je tada Treći osnovni sud oslobodio bivšeg sportistu. Proces je trajao pune dve godine, a okončao se u oktobru. Konačna odluka suda bila je da nekadašnji fudbalski as ne mora bivšoj supruzi da isplati zaostale rate u iznosu od 34.000 evra.

Viši sud u Beogradu je oborio tu presudu i sredinom ove godine bilo je zakazano prvo ročište bivših supružnika. Ipak, ročište u Trećem opštinskom sudu u Beogradu bilo je odloženo je jer se bivši fudbaler Partizana Albert Nađ nije pojavio, ali zato Jelena jeste.

- Hoću do kraja da izguram ono što sam htela! Ne može da se ponaša tako, kao da ne postoje njegova deca... Ne može da se ponaša baš tako šarlatanski - rekla je Jelena tada pred zgradom suda i šta je razlog zbog koga on najverovatnije ne želi da plaća alimentacije za sovju decu.

- Balkanski sindrom. Sindrom muškaraca na Balkanu. Predpostavljam da je to, više puta je izjavio da ne želi da bude bankomat svojoj deci - izjavila je ona.

Kurir. rs / N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja