POČINJE ŽESTOK PORODIČNI RAT ZA MARADONINE MILIONE Svi žele svoj deo kolača! Borba za bogatstvo biće BOLNA I NEMILOSRDNA!
Foto: Profimedia

bitka za bogatstvo

POČINJE ŽESTOK PORODIČNI RAT ZA MARADONINE MILIONE Svi žele svoj deo kolača! Borba za bogatstvo biće BOLNA I NEMILOSRDNA!

Fudbal -

Nako suza i tuge zbog smrti legendarnog Dijega Armanda Maradone kreće bespoštedna borba za njegovo nasledstvo.

Legendarni fudbalski as imao je izuzetno buran ljubavni život. Iz jednog braka i tri vanbračne veze ima petoro dece koju je priznao. Međutim, još četiri žene tvrde da su rodile Maradoni ukupno šestoro dece. Dva deteta žive u Argentini, a četvoro na Kubi. Naravno, svi oni žele deo svog kolača!

foto: Printskrin

Bogatstvo Maradone procenjuje se na 50 miliona dolara. Tu su brojne nekretnine, stanovi i kuće u elitnim delovima Buenos Ajresa. Slavni Argentinac bio je i vlasnik fabrike testenine u Venecueli, luksuznog hotela u Havani, a posedovao je i brojne skupocene autombile, nakit...

Maradona nije ostavio testament, a argentinski mediji prenose da je borba za nasledstvo već počela. Navodno, 16 članova porodice želi svoj deo.

foto: Profimedia

Maradona je zakonski priznao petoro dece, a oni koji nisu priznati sada traže veštačenje kako bi se dokazalo da su njegovi potomci.

Nema sumnje da ćemo gledati pravu argentinsku sapunicu. Borba za milione biće komplikovana, duga, surova, bolna i nemilosrdna.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track