SJAJNI VEZNJAK PRELAZI U EVERTON?! Kedira želi da napusti Juventus u januaru
Foto: AP

transfer na pomolu

SJAJNI VEZNJAK PRELAZI U EVERTON?! Kedira želi da napusti Juventus u januaru

Fudbal -

Fudbaler Juventusa Sami Kedira rekao je da će u januaru napustiti klub i nagovestio da bi mogao da pređe u Everton, preneli su danas nemački mediji.Kedira nije odigrao nijednu utakmicu ove sezone, a trener Andrea Pirlo izostavio ga je iz ekipe za Ligu šampiona.

Uprava crno-belih pregovara o raskidu ugovora sa Kedirom. Njegov ugovor ističe u junu 2021. godine.

"Želim novi izazov. Imao sam loš period i ponovo želim da igram fudbal, da se iz nedelje u nedelju borim za tri boda. Tome se radujem. I dalje imam mnogo snage i energije pa ne gledam leto 2021. godine, mogu da odem u decembru ili januaru", rekao je Kedira za Bild.

"Realno je da promenim sredinu, to je moj glavni cilj", dodao je on.

Fudbal Italija preneo je da Everton ima najveće šanse za dovodjenje Kedire, koji bi tako ponovo mogao da saradjuje sa trenerom Karlom Ančelotijem.

"Često razgovaram telefonom sa Karlom Ančelotijem i dopisijemo se. On je upoznat sa mojom situacijom. Mogao bih da završim u potpuno drugom klubu, čak i van Engleske. Bilo bi zabavno da predjem u ekipu sa mnogo mladih igrača kojima bih mogao da pomognem kao mentor na terenu, da sa njima podelim iskustva", naveo je Kedira.

Kedira ;je karijeru počeo u Štutgartu, odakle je 2010. godine prešao u Real Madrid, a pet godina kasnije potpisao je za Juventus. On je osvajao titule u sva tri šampionata.

Za reprezentaciju Nemačke do sada je odigrao 77 utakmica, postigao sedam golova i osvojio Svetsko prvenstvo 2014. godine.

Iza Napolija su dve pobede od po 4:0, a ispred Sampdorija, danas u 15.00, i to uz najveću kvotu na svetu na keca u Mozzartu od 1,52. Nigde veću nećete naći. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio – Sampdorija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track