IVANIĆ SA NAJMLAĐIM ZVEZDAŠIMA: Nastavljena akcija dodele paketića crveno-belim bebama
Foto: Crvenazvezdafk.com

praznici se bliže

IVANIĆ SA NAJMLAĐIM ZVEZDAŠIMA: Nastavljena akcija dodele paketića crveno-belim bebama

Fudbal -

U okviru akcije “Od rođenja mog” predstavnici Crvene zvezde i fudbaler Mirko Ivanić posetili su bebe rođene u 2020. godini i podelili novogodišnje paketiće.

Posećeni su mališani iz Surčina, Stare Pazove, Inđije, Sremskih Karlovaca i Novog Sada. Akcija koju je klub pokrenuoje oduševila javnost, kao i navijače Crvene zvezde. Pregršt pozitivnih komentara, ali i reči zahvalnosti samo su podsticaj da i u narednom periodu klub nastavi sa ovakvim akcijama.

Ovog puta akciji se pridružio vezista Mirko Ivanić, koji pored neverovatnih fudbalskih kvaliteta koje poseduje, na sjajan način predstavlja Crvenu zvezdu i van terena. Nije krio zadovoljstvo zbog prilike da poseti mališane i učestvuje u akciji “Od rođenja mog”:

- Fenomenalna akcija, utisci su sjajni. Drago mi je da smo obradovali tri porodice u Novom Sadu. Nadam se da će i u budućnosti Crvena zvezda organizovati ovakve akcije kojima pokazuje da misli na sve članove kluba – istakao je Mirko Ivanić.

Crvena zvezda će u narednom periodu svakodnevno posećivati bebe rođene u 2020. godini koje poseduju člansku kartu načeg kluba i dostaviti novogodišnje paketiće. Osim Beograda novogodišnji karavan obićiće i ostale gradove širom Srbije, u želji da se mališanima obezbedi lepa uspomena od kluba čiji su članovi od rođenja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track