OTKRIVENI DETALJI BURNE RASPRAVE MURINJA I KLOPA: Mislio sam da se Žoze šali! (VIDEO)
Foto: Profimedia

zanimljiva scena

OTKRIVENI DETALJI BURNE RASPRAVE MURINJA I KLOPA: Mislio sam da se Žoze šali! (VIDEO)

Fudbal -

Nakon derbi meča Premijer lige između Liverpula i Totenhema (2:1) veliku pažnju javnosti privukla je kratka rasprava koju su na terenu imali menadžer Liverpula Jirgen Klop i njegov kolega iz redova gostiju Žoze Murinjo.

Naravno, novinare je zanimalo oko čega su se raspravljali proslavljeni stručnjaci, pa je Murinjo nakon meča dao odgovor na to pitanje.

"Rekao sam mu da je bolja ekipa izgubila. On mi je rekao da se ne slaže sa mnom, to je njegovo mišljenje. Nema nikakvih problema među nama", rekao je Portugalac.

Kada su novinari BBC-a zamolili klopa da prokometariše polemiku koju je imao sa Murinjom, Nemac je zbunjeno odgovorio:

"Meni to nije delovalo tako napeto. Murinjo nije bio srećan. Rekao mi je da je bolja ekipa izgubila, a ja sam mislio da se on šali. Nije se šalio i to je to", rekao je Jirgen Klop.

Žoze Murinjo, Jirgen Klop
foto: Profimedia

Ljubitelji fudbala mahom su stali na stranu Nemca. Na društvenim mrežama dele statistiku sa meča, koja je apsolutno na strani Redsa. Liverpul je imao dvet udaraca više u okvir gola od rivala i čak 76 odsto posed lopte. Ipak, Murinjove pristalice tvrde da je londonski tim imao dosta bolje prilike za gol pri rezultatu 1:1.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track