NENAD LALATOVIĆ IMA NOVU DEVOJKU! Beba okačila INTIMNU fotku sa Lalatom i razotkrila njihovu TAJNU vezu! FOTO
Foto: Beta/ Saša Đorđević

Nova ljubav

NENAD LALATOVIĆ IMA NOVU DEVOJKU! Beba okačila INTIMNU fotku sa Lalatom i razotkrila njihovu TAJNU vezu! FOTO

Fudbal -

Izabranica trenera Vojvodine na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se ljube, ali ju je ubrzo uklonila, dok svom dečku na istoj mreži poručuje da je pravi gospodin

Trener fudbalskog kluba Vojvodina Nenad Lalatović je ponovo zauzet muškarac, saznaje Kurir. U prilog tome svedoči fotografija koju je izvesna Beba nedavno postavila na svoj Instagram stori, a na kojoj se jasno vidi kako strasno ljubi nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde.

- Ćiribu-ćiriba, igra Voša kao Barsa - napisala je ova devojka na svom Instagramu uz fotografiju, koju je posle nekoliko minuta izbrisala.

Nenad Lalatović
foto: Privatna Arhiva

Kurir je došao u posed fotke koja je nastala prilikom kućnog druženja, a dok su Beba i Lala razmenjivali nežnosti, oboje su u rukama držali čašu s vinom. Da li su izvesna Beba i trener Vojvodine u ozbiljnoj vezi ili je to samo prolazna avantura, nije poznato, ali ona je na pomenutoj društvenoj mreži u nekoliko navrata postavila fotografije Nenada Lalatovića.

- Gospodin najveći - naznačila je ona u opisu uz fotku trenera na stadionu i stavila nekoliko srca.

Nenad Lalatović
foto: Privatna Arhiva

Da je bivši reprezentativac slab na devojke s nadimkom Beba, svedoči i to što je na konferenciji za medije uoči utakmice s Mačvom, koja je odigrana pre nekoliko nedelja, sve vreme pokušavao diskretno da baci pogled na bujne grudi portparolke svog kluba Bebe Kružević. Taj snimak s konferencije je postao hit na društvenim mrežama.

Stupili smo u kontakt s Bebom, koja nam je poručila da nema šta da nam kaže, dok je Lalatovićev broj mobilnog telefona bio nedostupan.

ZAVODNIK Bio u braku sa Ivom, dovođen u vezu s Kijom

Nenad Lalatović se razveo pre tri godine od supruge Ive, ćerke biznismena Milije Babovića. Njih dvoje su bili 11 godina u braku. Trenera Vojvodine nedavno su dovodili u vezu i sa Kristinom Kijom Kockar, ali je ona to demantovala. Inače, Lalatović važi za velikog zavodnika.

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track