FERGI GA HTEO U JUNAJTEDU, ISTORIJA BI DEFINITIVNO BILA DRUGAČIJA! Levandovski: Mogu da pozovem Mesija i Ronalda za moj sto!
Foto: EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

ČUVENI ŠKOT JE PREPOZNAO KLASU

FERGI GA HTEO U JUNAJTEDU, ISTORIJA BI DEFINITIVNO BILA DRUGAČIJA! Levandovski: Mogu da pozovem Mesija i Ronalda za moj sto!

Fudbal -

Rober Levandovski najbolji igrač sveta u izboru FIFA za 2020 godinu prisetio se perioda kada je bio na meti Mančester junajteda i slavnog Aleksa Fergusona

On je od 2010 do 2014 godine nastupao za Borusiju iz Dortmunda a nakon njegove druge sezone kontaktirao ga je čuveni Škot.

"Posle moje druge godine u Dortmundu razgovarao sam sa Aleksom Fergusonom. Želeo je da dođem u Mančester. Bio sam vrlo zainteresovan. Mogu čak da kažem da sam bio spreman. Ali, Dortmund nije želeo da me pusti. Nije me to mnogo uznemirilo jer su stvari išle dobro sa Borusijom", rekao je Levandovski

Aleks Ferguson
foto: EPA Peter Powell

Levandovski je još dve sezone ostao u Dortmundu, a zatim je prešao u Bajern iz Minehna.

On je u Bajernu igrao još bolje, osvojio je šest šampionskih titula i Ligu šampiona,

Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi
foto: AP

On je u izboru FIFA najboljeg igrača sveta u 2020 godini pobedio Lea Mesija i Kristijana Ronalda.

"Mesi i Ronaldo su već dugo u vrhu i to ih čini neuporedivima. Kada se to uzme u obzir, gledajući brojke iz ove godine i čak iz prethodnih, mislim da sam prilično dobar po pitanju nastupa i postignutih golova. Ako ne budem za istim stolom sa Mesijem i Ronaldom, mislim da ih mogu pozvati da jedu za mojim stolom", naveo je Levandovski.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track