MESI UŽIVA U KLUBU Kuman: Leo je sada i stariji, ali je i dalje igrač koji mnogo voli da bude ovde
Foto: Profimedia

BARSELONA

MESI UŽIVA U KLUBU Kuman: Leo je sada i stariji, ali je i dalje igrač koji mnogo voli da bude ovde

Fudbal -

Trener Barselone Ronald Kuman odbacio je sumnje o odlasku Lionela Mesija i rekao da argentinski fudbaler svakodnevno uživa u klubu.

Mesi je na kraju prošle sezone tražio da ode iz kluba, ali mu uprava to nije dozvolila, pa je jedan od najboljih u istoriji fudbala ostao u Barseloni.

Mesi je ove nedelje sa 644 golova postao rekorder po broju postignutih pogodaka za jedan klub. Iza njega ostao je slavni Pele koji je postigao 643 gola za Santos.

"Mesi svakodnevno uživa i intenzivno je angažovan u Barseloni. U principu, kao i svaki igrač, kada je spreman da igra i ako je dobro, onda će da igra. Naravno, Leo je sada i stariji, ali je i dalje igrač koji mnogo voli da bude ovde, a povrh svega da pobeđuje", rekao je Kuman, prenela je Marka.

Ronald Kuman
Ronald Kumanfoto: EPA/SEM VAN DER WAL

"Razgovaram sa mojim igračima, sa Leom i o mnogim stvarima pošto je on i kapiten, postoje pravila i razgovaramo o svačemu, a ne samo o utakmici. To je svakodnevni posao trenera koji komunicira sa svojim igračima", dodao je holandski stručnjak.

Mesi je u 749 utakmica za Barselonu postigao 644 gola.

Sa Barselonom je osvojio 10 šampionskih titula u Primeri, šest trofeja u Kupu kralja, četiri Lige šampiona, po tri svetska klupska prvenstva i Super kupa Evrope i sedam trofeja Super kupa Španije.

Osvojio je brojna individualna priznanja, medju kojima i šest puta Zlatnu loptu za najboljeg fudbalera sveta.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track