STOJKOVIĆ ČEKA MESIJEVO PIVO, PA ZA KURIR PORUČUJE: Našalili smo se s portirima da ga ne popiju za vreme praznika (VIDEO)
Foto: Starsport©

vrh priča

STOJKOVIĆ ČEKA MESIJEVO PIVO, PA ZA KURIR PORUČUJE: Našalili smo se s portirima da ga ne popiju za vreme praznika (VIDEO)

Fudbal -

Kako bi obeležio svoj rekord Lionel Mesi je u saradnji sa jednom poznatom kompanijom odlučio da svakom golmanu kojeg je savladao igrajući za Barselonu pošalje po onoliko piva koliko im je golova dao.

A na toj listi se pored najvećih svetskih golmana, kao što smo već pisali, našao i aktuleni golman reprezentaicje Srbije i špnaskog Eibara Marko Dmitrović. Ali, nije Marko jedini Srbin koji može da se pohvali poklonom od Mesija. Svoje pivo ovih dana očekuju i Vladan Kujović (dok je branio Levante) i Vladimir Stojković iz vremena kada je čuvao mrežu Hetafea.

Leo Mesi, C.Ronaldo
foto: EPA

Stojković je gol od strašnog Argetninca primio u 31. kolu Primere u sezoni 2008/09 u jednoj od pet utakmica na kojima je kao pozajmljen Sportinga iz Lisabona stajao među stativama španskog kluba. Danas je Stojković deo Partizana, a za Kurir kaže da pivo još nije dobio, ali i da ga očekuje.

- Nije još stiglo, ali smo se našalili i javili u klub portirima u Humskoj da kad stigne, baš ne proslave novogodišnje praznike uz to pivo - u šaljivom tonu kaže nam Stojković, pa dodaje da mu je cela priča probudila lepa sećanja:

- Svakako sjajan marketinški potez, ali i lepa uspomena za sve. Bez obzira na to što je bilo pre 11 godina, podsetilo me na neke dane, koje svi zaboravimo jer se brzo živi.

(Nemanja Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track