NEČIJE MALO NEKOM JE MNOGO: Saša Sredanović, sportski psiholog Atletik Bilbaa, darovala mališane u Roditeljskoj kući Zvončica
Foto: Goran Anđelković

HUMANO

NEČIJE MALO NEKOM JE MNOGO: Saša Sredanović, sportski psiholog Atletik Bilbaa, darovala mališane u Roditeljskoj kući Zvončica

Fudbal -

Jednom humanista, uvek humanista - Saša Sredanović.

Srpkinja, sportski psiholog Fudbalskog kluba Atletik iz Bilbaa, obradovala je mališane u Roditeljskoj kući Zvončica, odnevši 20 posebno aranžiranih novogodišnjih paketića na odelenje koje se nalazi u sklopu Instituta za Majku i dete na Novom Beogradu.

“Želela sam da nekome koliko-toliko ulepšam kraj ove izuzetno teške godine. Ako je nama zdravima bila teška, kakva je onda bolesnima, i to onim najmladjima. Biće mi drago ako ovim gestom podstaknem još nekog da pomogne, ne samo Udriženju roditelja dece obolele od malignih bolesti, već i drugim dečijim ustanovama. Nečije malo nekom je mnogo”, istakla je za Kurir Saša Sredanović (na slici u sredini).

Saša Sredanović je srpsko-crnogorski ponos. Često samostalno sprovodi humanitarne akcije, a pre Atletik Bilbaa s uspehom je bila sportski psiholog Olimpije iz Ljubljane.

G. A.

Foto: Goran Andjelković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track