OVAJ DETALJ JE PROMAKAO SVIMA: Otkriveno da je Ronaldova devojka Georgina nosila SPECIJALNU MASKU na ceremoniji VIDEO
Foto: Printskrin

Poseban detalj

OVAJ DETALJ JE PROMAKAO SVIMA: Otkriveno da je Ronaldova devojka Georgina nosila SPECIJALNU MASKU na ceremoniji VIDEO

Fudbal -

Proteklog vikenda u Dubaiju je održana ceremonija dodele nagrada "Global soker", na kojoj je Kristijano Ronaldo primio nagradu za najboljeg igrača 21. veka.

Ronaldo se pojavio u društvu sina i devojke Georgine Rodrigez, koja je svojim izdanjem, raskošnom haljinom sa izrezom, privukla veliku pažnju.

Ipak, javnosti je promakao jedan detalj. Kako okolnosti zahtevaju svi su morali da poštuju mere zaštitet od koronavirusa, pa su svi nosili zaštitne maske. Ali kada je Georgina u pitanju, to nije bila obična maska.

Georgina je nosila masku MOxAd, koja neutrališe SARS-Cov-2, virus koji uzrokuje Kovid 19. Ova maska može da se kupi putem internet sajta jedne portugalske firme koja na svojoj veb stranici navodi da ju je odobrio Institut za molekularnu mediciju Žoao Lobo Antunes (IMM). U Španiji je odobren od strane Laboratorija za kontrolu kvaliteta.

Maska podnosi ukupno 50 pranja na 60 stepeni bez gubitka zaštitne sposobnosti.

Uz to, maska je također sertifikovana OEKO-Texom, što garantuje da tokom njene proizvodnje nisu korištene štetne hemikalije. No, iako je ova maska po svemu posebna, njena cena na akciji je samo osam evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track