CRNI FRENKI, ŠTA NAPRAVI OD ČELSIJA? Brojke ne lažu: Lampard je NAJGORI trener u Romanovoj eri! Grobari dobro znaju najboljeg
Foto: EPA/ANDY RAIN

statistika

CRNI FRENKI, ŠTA NAPRAVI OD ČELSIJA? Brojke ne lažu: Lampard je NAJGORI trener u Romanovoj eri! Grobari dobro znaju najboljeg

Fudbal -

Frenk Lampard proživljava teške dane na klupi londonskog Čelsija

Ubedljivim porazom od Mančester sitija, igračka legenda ovog kluba definitivno je došao na samo dno liste uspešnosti stratega koji su sedeli na klupi "plavaca od dolaska Romana Abramoviča u klub.

Sa prosekom od svega 1,67 bodova na 55 utakmica, nekadašnji reprezentativac Engleske je završio na zečelju iza Andre Viljaša-Boaša, koji je do sada držao negativan rekord sa svega 1,70 bodova po meču.

lAMPARD
foto: EPA-EFE

Interesantno je da prvo mesto drži nekadašnji trener Partizana Avram Grant, koji je na 32 utakmice stigao do solidnog proseka od 2,31 boda po meču. Izraelski stručnjak koji je vodio crno-bele u sezoni 2011/2012 tako je nadmašio i Žozea Murinja, koji je čak 212 puta vodio "plavce" stigavši do 2,19 bodova po meču.

Slede Antonio Konte, Karlo Anćeloti, Rafael Benitez, Luis Felipe Skolari, Mauricio Sari i Roberto Di Mateo koji je sa Čelsijem osvojio Ligu šampion i Klaudio Ranijeri ispred doskorašnjeg " fenjeraša" Boaša.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track