ITALIJAN STIŽE U BEOGRAD! Zvezda i Torino se dogovorili: Simone Edera dolazi na Marakanu! Zvao ga Stanković, poslušao Mihin savet!
Foto: Profimedia

POJAČANJE

ITALIJAN STIŽE U BEOGRAD! Zvezda i Torino se dogovorili: Simone Edera dolazi na Marakanu! Zvao ga Stanković, poslušao Mihin savet!

Fudbal -

Simone Edera fudbaler Torina postaće novi igrač Crvena zvezde

Kako prenose italijanski mediji dva kluba su sve dogovorila sve oko 18-mesečne pozajmice Simonea Edere, a posao će biti zaključen čim italijanski ofanzivac pristane na dolaza u Beograd.

Crveno-beli su navodno poslali ponudu za pozajmicu u trajanju od godinu i po dana, uz opciju kupovine po njenom završetku. Uz to, ukoliko bi Edera bio otkupljen, Torino bi od naredne prodaje imao procente.

Prema tome, od njegovog dolaska u Ljutice Bogdana ga deli samo jedna sitnica - da on i njegov agent Đuzepe Gali pristanu na dogovor.

Simone Edera
foto: Profimedia

Godišnja plata italijanskog fudbalera je 400 hiljada evra, što ne bi trebalo da bude problem ako crveno-beli prodaju Bena koji ima 650 hiljada evra

Podsetimo, 23-godišnji Italijan igra na poziciji desnog krila, a može da odgovori i zahtevima u samom špicu napada.

Ederu traži i Parma, ali je presudno što ga zove Dejan Stanković i savet Siniše Mihajlovića koji ga je trenirao u Torinu, da je bolje da ode u Beograd.

Trebalo bi da bude zamena za Kataija, koji zbog zdravstvenih problema neće biti spreman za početak sezone.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track