BILE SU TU I KADA ONI NISU BILI SLAVNI! Za njih uvek navijamo, a one su sa njima i pre nego što su dotakli zvezde i postali bogati
Foto: AP/Darko Vojinović

ljubav, ah ljubav je to

BILE SU TU I KADA ONI NISU BILI SLAVNI! Za njih uvek navijamo, a one su sa njima i pre nego što su dotakli zvezde i postali bogati

Fudbal -

Ljubav je za sportiste veoma, važna, posebno, ako ozbiljna karijera počne rano.

Nije redak slučaj, da se tada mladi žene ili započinju veze sa devojkama, za koje veruju da mogu da ih isprate na putu ka najvećim uspesima.

Ovo su neke od takvih ljubavnih priča.

Nikola i Natalija Jokić

Jedan od najboljih košarkaša sveta, Nikola Jokić, prošle godine je izgovorio sudbonosno da dugogodišnjoj devojci Nataliji. Oni su bili u vezi, dok je on još uvek bio igrač Mege, a Nikola je ispričao da ga Natalija u početku udvaranja nije ni primećivala i da nije odreagovala kada joj je prvi put rekao da mu se sviđa.

Nikola Jokić, Natalija Maćešić
foto: Instagram PS

Dejan i Ana Stanković

Trener Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dejan Stanković, osim što je postigao uspeh na sportskveta om terenu, može da se pohvali idiličnim bračnim životom. Suprugu Anu upoznao je pre više od dve decenije i odmah je znao da je ona prava. Deki je ispričao da se seća i tačnog datuma poznanstva, jer se baš tada igrao derbi na kome je zabeležio pobednički gol.

Novak i Jelena Đoković

Ljubav između najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene buknula je u srednjoškolskim danima!

Novak je tada bio teniser u prvih 100 na rang listi, ali je ona bila sa njim kada nije bio ni blizu uspeha koji ima danas! Đokovići su roditelji dečaka Stefana i ćerke Tare.

Nenad i Tanja Krstić

Nekadašnji kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić, često je u vreme karijere pričao da mu je najveća podrška supruga Tanja, koja je zbog njega napustila sve i otišla u Ameriku, kada je on prešao u NBA ligu.

Tanja Krstić, Nenad Krstić
foto: Instagram PS

- Nenad i ja počeli smo da se zabavljamo veoma mladi i sve što danas imamo stvorili smo zajedno. Bilo je tu mnogo izazova, i uspona, i padova, i teških trenutaka, ali gde ima prave ljubavi sve se da prebroditi. Sa troje dece ispunili smo sve o čemu smo maštali i tu nam tvrđavu ništa ne može srušiti, pričala je ranije Tanja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track