DILETA U VEZI SA NAJPOŽELJNIJIM GLUMCEM SVETA! Vatrena Italijanka ima novog dečka: Žene OTKIDAJU na njega, poreklom je sa KOSOVA!
Foto: Instagram

ROMANSA

DILETA U VEZI SA NAJPOŽELJNIJIM GLUMCEM SVETA! Vatrena Italijanka ima novog dečka: Žene OTKIDAJU na njega, poreklom je sa KOSOVA!

Fudbal -

Dileta Leota atraktivna italijanska voditeljka navodno je uplovila u vezu sa jednim od najpoželjnijih muškaraca sveta

U pitanju je turski glumac Džan Jaman koji je nedavno boravio u Rimu i izazvao opšte oduševljenje.

Italijanski mediji tvrde da je Jaman je odseo u istom hotelu u kom se nalazila i Dileta i prenose reči jedne radio vodIteljke koja je u programu uživo poručila da su njih dvoje viđeni kako se strastveno ljube.

Dokaza za to i dalje nema, ali se mnogi pozivaju i na cveće koje je Dileta misteriozno "pronašla" u sobi i koje je navodno sam Jaman poslao. Uostalom, veliki broj komentara na fotografiju upravo navodi na to.

Italijani pišu i kako je Turčin puno vremena provodio poslednje vreme u Rimu, dok je Dileta Leota navodno okrenula novi list nakon što je raskinula sa bokserom Danijeleom Skardinom.

Da su bili u istom hotelu "otkriveno" je i zahvaljujući fotografijama sa Instagram storija koje su objavljivanje, a vredi pomenuti da su oboje određeno vreme bili sami.

Džanovi su sa Kosova i Metohije, što je i sam svojevremeno priznao u jednom intervjuu

- Moj deda je živeo u Prištini, gde se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu, baš kao i ja - rekao je glumac čiji roditelji su deca imigranata

Inter je u poslednja dva kola bez pobede, a danas (15.00) ide na gostovanje Fiorentini, u kojoj blista Dušan Vlahović. Nerazurima su tri boda preko potrebna kako im Milan ne bi odmakao, a kvota na dvojku je 1,80, dok je dupla šansa 1X 2,02. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fiorentina – Inter.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track