DA LI JE ZVEZDIN BISER ZA GRAFIČAR?! Andrija Radulović za Kurir: Željan sam fudbala, hoću u Superligu!
Foto: @starsport

TEMA DANA NA MARAKANI

DA LI JE ZVEZDIN BISER ZA GRAFIČAR?! Andrija Radulović za Kurir: Željan sam fudbala, hoću u Superligu!

Fudbal -

Od kako je Crvena zvezda predložila da Andrija Radulović svoje minute sakupi u Grafičaru, svojoj filijali koja se takmiči u Drugoj ligi Srbije, nekoliko superligaških klubova je pokazalo veliko interesovanje za ovog talentovanog fudbalera!

Momak koji je nedavno napunio 18 godina prema specijalizovanom sajtu Transfermarket ima vrednost od 1,3 miliona evra, što ga čini najskupljim tinejdžerom u istoriji Crvene zvezde.

Poznato je da je Radulović mesecima unazad na radaru nekoliko evropskih klubova, pa je neizvesno u kom će klubu nastaviti svoj razvoj. Andrija je ove sezone debitovao čak i u Ligi Evrope, a u prvenstvu je bio “zlatni džoker” Dejana Stankovića.

Andrija Radulović
foto: @starsport

Rad, Vozdovac, Napredak, Radnik iz Surdulice samo su neki od sulerligaških klubova koji žele ovog supertalentovanog tinejdžera. A kakav je njegov stav?!

“Željan sam fudbala! Ostvario sam svoj najveći san, dao sam gol za moju Zvezdu, otrčao sam na sever da proslavim sa navijačima i sa Dejanom Stankovićem kojem sam zahvalan za svaki minut koji mi je pružio. Od 14. godine sam u tu, Crvena zvezda je moj klub i verujem da ću se na leto vratiti da nastavim tamo gde sam stao. Sada imam veliku želju da igram utakmice i željan sam fudbala”, istakao je Andrija za Kurir.

Na naše pitanje gde bi voleo da nastavi svoju karijeru Radulović je odgovario:

“Znam da postoji mogućnost da nastavim karijeru u inostranstvu ili u nekom od superligaških klubova, tako da ću narednih dana u dogovoru sa porodicom i ljudima koji vode računa o meni od kada sam došao u Beograd odlučiti koja je najbolja opcija za mene u ovom momentu”, istakao je on.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track