PARTIZANOV DŽONI ŠTULIĆ SLUŠA SVE OD MUZIKE: Upija poteze Ibrahimovića i Levandovskog, a gleda seriju o Pablu Eskobaru VIDEO
Foto: Starsport

Budući as crno-belih

PARTIZANOV DŽONI ŠTULIĆ SLUŠA SVE OD MUZIKE: Upija poteze Ibrahimovića i Levandovskog, a gleda seriju o Pablu Eskobaru VIDEO

Fudbal -

Mladi 19-godišnji napadač Partizana Nikola Štulić sve više se nameće treneru Aleksandru Stanojeviću.

Štulić je početkom decembra postigao prvenac u seniorskom timu u trijumfu nad Čukaričkim 1:0, a nedavno je zatresao mrežu i u prvoj pripremnoj utakmici crno-belih protiv Zaglebja.

Popularni Džoni je govorio o sebi za Jutjub kanal FK Partizan i otkrio dosta nepoznatih detalja.

"Možda sam bio naivan u nekim duelima i situacijama u igri, mislim da to mogu da poboljšam. Imao sam opkladu sa trenerom u kadetskoj ligi, dao sam 22 gola na polusezoni i kladili smo se da li ću dati preko 30. Ja sam dao 33, a još mi duguje kopačke! U toj sezoni sam pratio Uroša Đurđevića i zbog njega sam uzeo broj, malo je taj broj nosio i Škuletić, kao Mitrović u Fulamu. Gledao sam i učio, izvlačio pouke kako se kreću igrači na mojoj poziciji, sve sam upijao. Najviše obožavam Ibrahimovića i Levandovskog, sada i Holandera".

Nikola Štulić je rekao i da je "malo drugačiji tip napadača od Holendera" pošto više voli da čeka centaršut u šesnaestercu, a otkrio je i pojedine detalje iz privatnog života poput toga da njegova devojka trenira konjički sport.

"Haha, probao sam i ja jednom i video da mi ne ide i ne planiram više!".

Šta radi u slobodno vreme?

"Slušam muziku, gledam trenutno seriju Narkos, a od muzike slušam sve", zaključio je Nikola Štulić razgovor za klupski kanal.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track