LAMPARD ZABRINUT ZBOG FORME ČELSIJA: Trebalo je da budemo bolji od pet poraza u poslednjih osam utakmica
Foto: EPA/ANDY RAIN

PREMIJER LIGA

LAMPARD ZABRINUT ZBOG FORME ČELSIJA: Trebalo je da budemo bolji od pet poraza u poslednjih osam utakmica

Fudbal -

Trener fudbalera Čelsija Frenk Lampard rekao je da je zabrinut zbog forme ekipe posle poraza od Lestera, petog u poslednjih osam utakmica u Premijer ligi.

Čelsi je sinoć izgubio od Lestera sa 0:2 i nalazi se na osmom mestu na tabeli, iako je početkom decembra bio prvi.

"Ne želimo tu da budemo. Zabrinut sam. Od forme u kojoj smo bili, tako brzo doći do forme u kojoj smo sada. Čak i uz pobedu protiv Fulama i još nekih, trebalo je da budemo bolji od pet poraza u poslednjih osam utakmica", rekao je Lampard, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

"Ovo je mlad tim. Neće se osećati lepo. Nisam protiv momaka u svlačionici. Naučiće lekciju", dodao je nekadašnji kapiten Čelsija.

Lester se pobedom popeo na prvo mesto na tabeli Premijer lige, a sinoć je mogao i ubedljivije da pobedi da je iskoristio još neku od brojnih šansi.

Lampard je rekao da mnogi njegovi igrači nisu radili ni osnovne stvari.

"Pobedio nas je bolji tim. Trčali su više od nas, izgledali su kao ekipa u formi, a mi kao ekipa van forme. U pojedinim trenucima smo spavali. Osnovno i minimum su trčanje, sprint i pokrivanje terena, a previše naših igrača to nije uradilo", naveo je Lampard.

U poslednjih osam utakmica u prvenstvu Čelsi je osvojio sedam bodova, pobedio je dva puta, odigrao nerešeno i pretrpeo pet poraza.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track