Junačina Boban Bajković!

Intervju Boban Bajković fudbaler - Rodila ga majka

Junačina Boban Bajković!

Fudbal -
Pevali smo s navijačima! Sve je grmelo! Dobro se avion nije srušio! Tri puta se dobro bio nakrivio. (smeh) Ipak, najluđe je bilo kad je Robi pilotirao, kaže Bajković

Ima d’ izginemo!Crvena zvezda slavi Bobana Bajkovića (27), junaka trijumfa nakon penala nad kiparskom Omonijom. Uvek dobro raspoloženi Cetinjanin kaže za Kurir da protivnik za prolazak u neku od grupa Lige Evrope, francuski Bordo, jeste veliki favorit, ali ne i neprelazna prepreka. Dvomeč je na programu 23. i 30. avgusta, a crveno-beli su domaćini prve utakmice.♦ Kako si zaustavio dva penala Kipranima?- Bio sam samouveren! Znao sam da ću odbraniti dva penala, tako su mi rekli trener golmana Maksimović i Robi. Ne bih da se hvalim. Penali su lutrija, ali treba nešto i znati - priča Bajković za Kurir.♦ Šta si rekao Prosinečkom posle drugog odbranjenog penala?- Vrištao sam Robiju u uho. Čekaj da se setim! Nemam pojma! Nije ni bitno! (smeh)♦ Da li si ti najzaslužniji za izbacivanje Omonije?- Ni slučajno! Cela ekipa je odradila svoje, a i Bog nas je pogledao.♦ Kako ste proslavili pobedu u avionu?- Ma, to je bila ludnica! Pevali smo s navijačima! Sve je grmelo! Dobro se avion nije srušio! Tri puta se dobro bio nakrivio. (smeh) Ipak, najluđe je bilo kad je Robi pilotirao.♦ Koliko može Zvezda protiv Bordoa?- Dobili smo najtežeg protivnika! Sreća nas nije pogledala. Ali, nema predaje!♦ Možete li proći Francuze?- Ako mislimo da prođemo, moramo da izginemo u obe utakmice. Sećam se Rena, ali ovo je druga priča.

Zvezda je moj život♦ Da li ti je žao što nisi otišao letos?- Nije! Ni najmanje! Zvezda je moj život, njoj sve dugujem. Ponuda iz Turske je bila dobra, ali je Zvezda odlučila da ostanem. Proletos sam tražio novi ugovor, sada sam ga i dobio. Meni je lepo u Zvezdi, neću da idem u neki slabiji klub - jasan je Bajković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track