POTEZ O KOME PRIČA CELA SRBIJA! Stojković na teren izašao u dresu svog operisanog kolege među stativama, ovaj mu uzvratio porukom!
Foto: Starsport

bravo

POTEZ O KOME PRIČA CELA SRBIJA! Stojković na teren izašao u dresu svog operisanog kolege među stativama, ovaj mu uzvratio porukom!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Napretka u premijernoj utakmici prolećnog dela Superlige Srbije, ipak sve pohvale idu kapitenu Vladimiru Stojkoviću zbog poteza pred početak današnje utakmice.

Popularni Stojke na teren je današ izašao u dresu svog kolege među stativama Nemanje Stevanovića koji je u prepodnevnim časovima operisao rame zbog teške povrede zarađene još u Turskoj na pripremama.

Nedugo zatim oglasio se i sam Stevanović iz bolničkog kreveta emotivnom porukom na Instagramu.

"Kad preživite mnogo toga u životu pomislite da vas više ništa ne može iznenaditi ni u pozitivnom ni u negativnom smislu! Jednostavno ste spremni na sve!A onda vas jedan gest, slika gde naš kapiten,legenda fudbalska a pre svega ljudska,na leđima nosi moj dres u znak podrške i srušite se pod naletom emocija kao malo dete.Ovo su trenutci,detalji,važniji od bilo koje pobede, kada vam saigraci iskažu poštovanje.Ovo se pamti do kraja života. Stojke,momci ,hvala vam. Nema predaje! Gazimo do kraja!", napisao je Stevanović.

Nedugo nakon ove prve, usledila je nova poruka povređenog golmana crno-belih.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track