ZA OVO MORA NEKO DA ODGOVARA! Stanojević i pored pobede BESAN KAO RIS: Partizan je veliki klub, ne možemo to da dozvolimo sebi!
Foto: Starsport

poludeo

ZA OVO MORA NEKO DA ODGOVARA! Stanojević i pored pobede BESAN KAO RIS: Partizan je veliki klub, ne možemo to da dozvolimo sebi!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana savladali su večeras Novi Pazar 4:1 (0:0) u utakmici 21. kola Superlige Srbije.

Pazarci su odolevali celo prvo poluvreme, ali su crno-beli sve dileme rešili za samo devet minuta nastavka i revanširali se za poraz u prvom delu sezone. Golove za Partizan postigli su Lazar Marković u 54, Bibras Natho u 62. iz penala, Filip Holender u 63. i Nikola Vlajković u 87. minutu (autogol), dok je strelac za Novi Pazar bio Jovo Kojić u 76. minutu.

Nakon meča, vidno besan i uznemiren, trener crno-belih Aleksandar Stanojević kritikovao je ljude iz kluba zbog loših uslova za igru na današnjem meču.

- Jesu, igrači su opravdali poverenje, po ovako teškom vremenu i teškom terenu. Meni je iznenađujuće i ovakvom terenu, jer mi kao veliki klub kao Partizan, ako imamo grejače, mora neko da bude odgovoran što je teren bio ovako težak i tvrd. Kao ja što snosim odgovornost kod mene u mojoj priči, tako treba i neko da snosi odgovornost za ovaj teren jer se mnogo uložilo u sve i mi smo mnogo veliki klub - pričao je Stanojević u dahu posle meča za TV Arenasport.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport

- Ne možemo ovakve stvari da dozvolimo sebi. Teren je bio tvrd, a imamo grejače. Svako mora da snosi svoju odgovornost. Nadam se da ćemo kao klub da rešimo ove stvari. Što se tiče utakmice, prezadovoljan sam, igrali smo disciplinovano po hladnom vremenu, Pazar je organizovan i čvrsto su igrali. Nisu nam dozvoljavali da lako uđemo u 16 metara. Zadovoljan sam - rekao je Stanojević posle 10. uzastopne pobede njegovog tima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track