TEŠKO I DA SE HODA, A KAMOLI IGRA FUDBAL! Milijaš: Važni bodovi u nemogućim uslovima
Foto: Fk. Crvena zvezda

ZADOVOLJAN POBEDOM CRVENO-BELIH

TEŠKO I DA SE HODA, A KAMOLI IGRA FUDBAL! Milijaš: Važni bodovi u nemogućim uslovima

Fudbal -

Savladala je Crvena zvezda je savladala u gostima ekipu niškog Radničkog rezultatom 1:0, a jedan od asistenata u stručnom štabu Dejana Stankovića - Nenad Milijaš bio je zadovoljan posle trijumfa po veoma teškim uslovima za igru.

- Najbitnija su tri boda, a ostalo se zaboravlja. Teren i uslovi za igru su bili loši, mislim da je fudbalerima bilo teško da hodaju, a kamoli da trče. Sve što smo trenirali i radili, nije moglo da se pokaže, sem borbe i htenja. Dali smo gol, završili utakmicu na pravi način i bilo bi mi još draže da Erakovića nije zabolela noga u drugom poluvremenu. Nadam se da je on dobro, jer iz ovog samo treba da izađemo zdravi - počeo je Milijaš.

Sledeći rival Crvene zvezde je ekipa Milana, koja će u četvrtak od 18 časova i 55 minuta odmeriti snage sa italijanskim klubom u okviru šesnaestine finala Lige Evrope.

- Očekuje nas hladno vreme i u četvrtak, ali naš teren ima grejače i biće nam mnogo lakše da se spremimo i ostvarimo ono što želimo protiv Milana - podvukao je Milijaš

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track