DELIJE, DA LI STE SPREMNE!? Samo pod OVIM uslovima navijači će moći na meč Zveda - Milan!
Foto: Starsport©

zanimljivo

DELIJE, DA LI STE SPREMNE!? Samo pod OVIM uslovima navijači će moći na meč Zveda - Milan!

Fudbal -

Konačnu odluku o tome da li će biti publike u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić" doneće Krizni štab

Da li će biti navijača na meču Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana u Ligi Evrope? Pitanje na koje se i dalje čeka zvaničan odgovor i koje je već nedeljama u žiži sportske javnosti Srbije.

Prema saznanjima pojedinih beogradskih medija članovi Kriznog štaba i dalje imaju podeljena mišljenja kada je reč o ovoj temi. Ipak, nezvanične informacije govore sledeće – ukoliko bude navijača na stadionu biće ih između sedam i osam hiljada. I naravno, biće sprovedene sve epidemiološke mere.

Ono što je tokom današnjeg dana moglo da se sazna je da će za sve one koji se budu našli na tribinama biti napravljeni posebni punktovi na kojima će biti rađeni brzi testovi. Svako ko bude želeo na stadion moraće da ima negativan test i to će ga koštati 2.000 dinara. Punktovi će početi da rade u četvrtak ujutru u 11 časova.

Crvena zvezda, Delije, parola, koreografija, Marakana, Rajko Mitić
foto: @starsport

Kao što je i ranije objašnjeno iz Crvene zvezde, ukoliko odluka da na tribinama bude publike, na stadionu će biti poštovane mere distance. Svi navijači će morati da nose zaštitne maske, a prilikom ulaska na stadion biće merena telesna temperatura.

UEFA je dozvolila da na meču crveno-belih protiv Milana bude pušteno 30 procenata kapaciteta stadiona. Nedavno je Crvena zvezda uputila i apel predsedniku Repblike Srbije da uloži lični autoritet kako bi meč bio odigran pred navijačima.

Utakmica šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana zakazana je za četvrtak sa početkom u 18:55, dok je revanš predviđen za 25. februar u Italiji sa početkom od 21.00.

Kurir sport / 24sedam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track