NESTALI MARADONINI MILIONI! FAMILIJA U ŠOKU! Kada su videli šta je ostalo na njegovim računima, pao im je MRAK NA OČI!
Foto: EPA/Tatyana Zenkovich

haos

NESTALI MARADONINI MILIONI! FAMILIJA U ŠOKU! Kada su videli šta je ostalo na njegovim računima, pao im je MRAK NA OČI!

Fudbal -

Borba za nasledstvo legendarnog Dijega Armanda Maradone uzbudljiva je kao i njegov život.

Bilo je jasno kao dan da će borba za bogatstvo koje je stekao slavni fudbaler biti komplikovana, duga, bolna i nemilosrdna.

Legendarni fudbalski as imao je izuzetno buran ljubavni život. Iz jednog braka i tri vanbračne veze ima petoro dece koju je priznao. Međutim, još četiri žene tvrde da su rodile Maradoni ukupno šestoro dece. Dva deteta žive u Argentini, a četvoro na Kubi.

Svi oni smatraju da imaju pravo na deo nasledstva.

Međutim, bogatstvo koje je ostalo iza Maradone je daleko manje od onoga što su mislili.

"Pričao se o 86 miliona evra, ali zapravo se samo oko 4,6 pojavilo na njegovim bankovnim računima uz jedan mali stan, staru kuću i dva automobila", kaže advokat Mario Baudri, koji zastupa Maradoninog najmlađeg sina Dijega Fernanda i dodaje:

"Dijego je zaradio mnogo novca, ali ga nije imao. To se nije pojavilo u finansijskim izveštajima, tako da ne znamo da li ga je potrošio - ili je negde gde ne znamo".

Advokat Baudri ističe da je u Maradoninoj kući u Buenos Ajresu bio sef koji je navodno samo on mogao da otvori, međtim, ispostavilo se da su i drugi članovi porodice imali pristup.

"Ako je zaradio milione, gde su nestali? Ako ih je potrošio, i nadamo se da je to slučaj, onda nema problema. Njegovi naslednici će moći da budu mirni samo ako znaju šta se desilo. Ali, sada nema nikakvih dokaza šta se desilo", kaže advokat.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track