BRIGA IH: Pet fudbalera Rendžersa prekršilo mere u borbi protiv koronavirusa
Foto: EPA/ROBERT PERRY

neodgovorno

BRIGA IH: Pet fudbalera Rendžersa prekršilo mere u borbi protiv koronavirusa

Fudbal -

Trener fudbalskog kluba Glazgov Rendžers Stiven Džerard saopštio je danas da su petorica fudbalera škotskog kluba prekršila mere zaštite od korona virusa.

"Prvo i najvažnije moramo prizanti da su petorica naših fudbalera umešana u kršenje mera o zaštiti od korona virusa, zbog čega smo svi u klubu zaista razočarani. Stvari ćemo rešiti interno, rekao je Džerard za klupsku televiziju.

Prethodnih dana britanski mediji preneli su vest da je nekolio igrača Rendžersa bilo na privatnoj žurci, ali bez navodjenja njihovih imena.

Sada je poznato da se radi o fudbalerima ;Bonganiju Zungu, Nejtanu Patersonu, Kelvinu Baseju, Dapo Mebudeu i golmanu Brajanu Kineru.

"Oni su za sada udaljeni iz ekipe, nalaze se u karantinu. Razgovaraću sa njima kada to bude bilo dozvoljeno", rekao je Džerard.

Ekipa Rendžersa četvrtak od 21.00 gostuje Antverpenu u prvom meču šesnaestine finala Lige Evropa.

Arsenal nikako kroz Premijer ligu ne može do Lige šampiona, pa mu je Liga Evrope sada prioritet. A večeras (21.00) u prvom meču 1/16 finala gostuje Benfiki, koja ne blista. Kvota na dvojku je 2,35, kec je 3,05, a iks 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Benfika - Arsenal.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track