IBRA JE U BEOGRADU BIO ZLOSTAVLJAN! Strani mediji sa BESOM izveštavaju o vređanju Ibrahimovića na Marakani! VIDEO
Foto: Starsport©

skandal

IBRA JE U BEOGRADU BIO ZLOSTAVLJAN! Strani mediji sa BESOM izveštavaju o vređanju Ibrahimovića na Marakani! VIDEO

Fudbal -

Zlatan Ibrahimović nije igrao u prvoj utakmici šesnastine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana, ali je opet bio u centru pažnje, ne svojim pojavljivanjem na Marakani, već zbog uvreda na njegov račun od strane jednog nazovi "navijača" crveno-belih koji se ko zna kako obreo na tribinama.

Naravno, ovo je podiglo pravu lavinu, ne samo u Srbiji već i celoj Evropi, a zapadni mediji izveštavaju o etničkim uvredama na njegov račun.

" Najbolji igrač Milana bio je neiskorišćena zamena pošto su "rosoneri", remizirali 2:2 sa beogradskom Crvenom zvezdom u prvom kolu 32. lige Lige Evrope. Ali dok je sedeo na tribinama, 39-godišnjak je zlostavljan. Na snimku se vidi kako grupa navijača viče na Šveđanina na uglavnom praznom stadionu Rajko Mitić, a jedan "navijač" Zvezde ga vređa: " Ti smrdljivi Balija, ja te ** u usta". Ibrahimović ima balkanske korene preko majke katolikinje Hrvatice i oca Bošnjaka muslimana koji su emigrirali u Švedsku, a reč "balija" predstavlja uvredljivu, etničku uvredu protiv ljudi iz Bosne", objašnjava se u tekstu.

Ibrahimović nije reagovao na uvrede i samo je sedeo posmatrao šta se dešava na terenu.

Dva tima igraće revanš meč na "San Siru" sledećeg četvrtka.

Zvezda je odigrala 2:2 protiv Milana, svi već pričaju o revanšu na San Siru, ali pre toga šampion Srbije mora da danas (17.05) „odradi“ nimalo prijatno gostovanje u Subotici, gde ga čeka Spartak, koji igra vrlo dobro. Kvota na dvojku je 1,30, a na kombinazziju 2&3+ 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - Zvezda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track