POBEDA JE APSOLUTNI IMPERATIV: Napredak je spreman pred utakmicu sa Inđijom u nedelju!
Foto: Starsport

konferencija

POBEDA JE APSOLUTNI IMPERATIV: Napredak je spreman pred utakmicu sa Inđijom u nedelju!

Fudbal -

U okviru 23. kola Linglong Super lige Srbije u fudbalu fudbaleri Napretka dočekuju ekipu Indjije. Na konferenciji za novinare, održanoj tim povodom, govorili su Milan Đurićić, Đumi, šef Stručnog štaba i fudbaler Alen Melunović.

-Utakmicu u Surdulicu smo nesrećno izgubili iz nekoliko razloga. Primili smo gol u prvom minutu, a posle izjednačenja smo domiunirali i stvarali izgledne šanse. Teren je očišćen dan pred utakmicu, pa je stvorena velika kaljuga i u takvim uslovima smo doživeli povrede dvojice ključnih igrača – Kostića i Tomića, a i drugi gol smo primili nesrećno. Po igri i velikom zalaganju naših igrača zaslužili smo pobedu, pa nam je žal za izgubljenim bodovima velika, kaže Milan Đuričić, šef Stručnoig štaba Napretka.

Prema Đumijevim rečima, naredna utakmica sa Inđijom na domaćem terenu za Kruševljane znači biti ili ne biti. Nužna su sva tri boda u borbi za goli superligaški život, pa će sve učiniti da se pobedi ova kvalitetna ekipa i osvoje tri važna boda.

-Inđija je specifičan tim, tu su golman Jovićić i bek Cucin iz Partizana, a Bastajić i Dimitrov su im glavne poluge. U utakmici sa Inđijom na svom terenu Voždovac je osvojio bod, jer su bili nadigrani od kvalitetnih Sremaca. Naš je zadatak da izgaramo na terenu i da znanjem, pameću i srcem pobedimo, istiće kormilar čarapanskog posrnulog broda.

O utakmici u Surdulici govorio je i jedan od najboljih igrača Napretka Alen Melunovič, ističući težak teren, nesrećni poraz i povrede dva ključna igrača.

-U svlačionici i u Klubu uopšte vlada harmonija i mi smo spremni za nove izazove. Svi smo ubeđeni da ćemo sačuvati superligaški status i da će i nas sreća pogledati, a već u nedelju obradovati naše verne navijače, obećava goleter Melunović.

Napredak će nastupiti bez povređenih Kostića i Tomića, a u tim se vraćaju Spremo i Kočić.

Meč se igra u nedelju u 13 sati na gradskom stadionu “Mladost”.

Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track