BAČKI DERBI U SUPERLIGI TSC: Jedva čekamo predstojeću utakmicu
Foto: Starsport©

SUPERLIGA

BAČKI DERBI U SUPERLIGI TSC: Jedva čekamo predstojeću utakmicu

Fudbal -

Trener golmana fudbalskog kluba TSC Silard Farago rekao je da Bačka ima čvrstu i dobro organizovanu ekipu koja je nezasluženo u donjem delu tabele, ali i dodao da se nada pozitivnom rezultatu.

"Mislim da njihova pozicija nije realna, jer po prikazanoj igri Bačka zaslužuje više", rekao je Farago i podsetio da je TSC pobedio Zlatibor u prethodnom kolu, što je ekipi ulilo samopouzdanje.

"Dobro smo trenirali cele nedelje i jedva čekamo predstojeću utakmicu, tako da se nadam da ćemo uspeti da ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Farago.

Fudbaleri TSC u ponedeljak dočekuju Bačku, u utakmici 23. kola Super lige Srbije.

Posle 22 odigrana kola, TSC je sedmi na tabeli sa 34 boda, dok je Bačka trenutno na začelju tabele sa 14 bodova.

Vezni igrač TSC-a Mihajlo Banjac istakao je da ne zna mnogo o ekipi Bačke, ali da svakako očekuje pobedu u predstojećoj tvrdoj i teškoj utakmici.

"U ovom delu godine tereni i uslovi za igru su teški. Mislim da veće šanse imaju ekipe koje igraju defanzivno. Analiziraćemo protivnikove utakmice da vidimo gde su naše šanse, pokušaćemo da ih iskoristimo i mislim da ćemo izaći kao pobednici", rekao je Banjac.

Levi bek Nemanja Petrović je naglasio da TSC u bačkom derbiju namerava da ostvari pobedu, dodatno podigne samopouzdanje i formu za predstojeće izazove.

"Spremili smo se kao i za svaku drugu utakmicu. Mislim da treba da igramo čvrsto, kao i u prethodna tri duela. Dolazi nam ekipa iz donjeg dela tabele, pri tome igramo na našem stadionu i siguran sam da nećemo imati problem da pobedimo", kazao je Petrović.

U jesenjem delu prvenstva Bačka i TSC su igrali nerešeno 1:1.

Utakmica se igra u ponedeljak od 15.00 na stadionu u Senti.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track