SRPSKI AJNTRAHT SRUŠIO MOĆNI BAJERN: Kostić asistent u pobedi, Jović starter! VIDEO
Foto: EPA-EFE/Alex Grimm / POOL DFL

BUNDESLIGA

SRPSKI AJNTRAHT SRUŠIO MOĆNI BAJERN: Kostić asistent u pobedi, Jović starter! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Ajntrahta pobedili su danas na svom terenu Bajern iz Minhena sa 2:1, u derbi meču 22. kola nemačke Bundeslige.

Ajntraht je golovima Daičija Kamade u 12, na asistenciju Filipa Kostića, i Amina Junesa u 31. minutu poveo sa 2:0 i tim rezultatom se otišlo na odmor. Bajern je dominirao u nastavku, ali je uspeo samo da smanji na 2:1 pogotkom Roberta Levandovskog u 53. minutu.

Bajern je vezao drugi meč bez pobede u Bundesligi, ali je i dalje prvi na tabeli sa 49 bodova, dok je Ajntraht četvrti sa sedam bodova manje.

Fudbaleri Union Berlina su u gostima bili bolji od Frajburga sa 1:0, a jedini gol na meču postigao je Griša Premel u 64. minutu. Union Berlin je trenutno sedmi na tabeli sa 33 boda, dok je Frajburg sada deveti sa dva boda manje.

Trijumf u gostima upisao je i Majnc koji je sa 2:1 pobedio Borusiju Menhengladbah.

Karim Onisivo je doneo vođstvo Majncu u desetom minutu, izjednačio je Lars Štindl u 26, a za pobedu gostujućeg tima pogodio je Kevin Šteger u 86. minutu.

Menhenladbah je vezao i četvrti meč bez pobede, osmi je na tabeli sa 33 boda, dok je Majnc pretposlednji sa 17 bodova.

Fudbaleri Štutgarta su u gostima pobedili Keln sa 1:0, a strelac pobedničkog gola bio je Saša Kalajdžić u 49. minutu. Štutgart je deseti na tabeli sa 29 bodova, dok je Keln na 14. poziciji sa 21 osvojenim bodom.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track