ZVEZDA RAZBILA MILAN! Crveno-beli održali čas fudbala italijanskom velikanu! Pukla čak i PETARDA!
Foto: FK Crvena Zvezda

dominacija

ZVEZDA RAZBILA MILAN! Crveno-beli održali čas fudbala italijanskom velikanu! Pukla čak i PETARDA!

Fudbal -

Bilo popodne, ponovilo se uveče

U najpopularnijoj svetskoj fudbalskoj simulaciji, e-sport sekcija Crvene zvezde bila je bolja od kolega iz Milana u prijateljskoj utakmici odigranoj u sredu, ukupnim rezultatom 11:7.

Boje najtrofejnijeg srpskog kluba branili su na plejstejšn konzoli najbolji srpski Fifa igrač, Miloš "Brstimir" Majdevac, a na iks-boksu talentovani Švajcarac Dijego "TD4" Musi.

Duel dve ekipe sastojao se iz dva dvomeča u najpopularnijem "Ultimate team" modu. U prvom, na plejstejšn konzoli, Miloš je bio bolji od trostrukog šampiona Italije i osvajača brojnih internacionalnih turnira Dijega "Crazy" Kampanjanija identičnim rezultatima 2:1 i 2:1 i tako iznenadio favorizovanog Italijana koji je u oba meča bio nemoćan.

Nakon toga snage su odmerili i iks-boks igrači. Protivnik Dijega Musija bio je poznati italijanski igrač, takođe šampion te zemlje, Fabio Denuco.

U prvom meču Dijego je u poslednjim minutima došao do 2:2 i tako sprečio prvi poraz, da bi u narednoj utakmici dominantnom igrom uspeo da slavi sa čak 5:3 i tako stavi tačku na pitanje koji klub je bolji u elektronskom fudbalu.

Da li će večeras u meču Ligi Evrope da usledi repriza? Navijači Zvezde se nadaju da hoće!

Kurir sport / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track