SKANDAL U MILANU: Grobari iz Ciriha i Beča došli na Zvezdinu utakmicu da pruže podršku uhapšenima Belivuku i Miljkoviću (FOTO)
Foto: Printscreen

PORUKE ISPRED SAN SIRA

SKANDAL U MILANU: Grobari iz Ciriha i Beča došli na Zvezdinu utakmicu da pruže podršku uhapšenima Belivuku i Miljkoviću (FOTO)

Fudbal -

Grupe navijača Partizana iz Ciriha i Beča došle su u Milano kako bi pred utakmicu Crvene zvezde sa "rosonerima" pružili podršku vođama grupe "Principi", Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

Belivuk i Miljković su uhapšeni pre tri nedelje pod sumnjom da su izvršili najteža krivična dela i dok policija prikuplja dokaze, "grobari" iz rasejanja su "Velji Nevolji" i "Maretu" večeras poslali poruke podrške.

"Cirih podršku šalje, uhapšena braćo, gde ste stali, mi nastavljamo dalje!", piše na transparentu koji su "grobari" doneli pred stadion "San Siro", slikali se s njim i tu sliku objavili na društvenim mrežama.

Nedaleko odatle postavili su još jedan transparent na kome stoji:

"Velja i Mare najjače su glave!".

Potpisnici te poruke su "Bečki grobari".

Grobari, Velja Nevolja, Veljko Belivuk
foto: Instagram

Belivuk i Miljković se sumnjiče za više brutalnih ubistava. Oni su, kako se sumnja, svoje "protivnike" vodili u vikendice van Beograda, gde su ih mučili, ubijali, masakrirali...

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track