KRSTAJIĆ OPTIMISTA PRED ZVEZDU: Bivši kapiten crveno-belih ima poseban motiv!
Foto: Nemanja Nikolić

veliki izazov

KRSTAJIĆ OPTIMISTA PRED ZVEZDU: Bivši kapiten crveno-belih ima poseban motiv!

Fudbal -

Trener fudbalera TSC Mladen Krstajić rekao je danas da se raduje utakmici protiv Crvene zvezde i da je optimista pred taj prvenstveni duel jer je njegova ekipa u dobroj seriji rezultata bez primljenog gola.

"Zvezda igra odličan fudbal u poslednje vreme, to je pokazala i u utakmicama u domaćem prvenstvu i u utakmicama protiv Milana. U dobroj su formi, a meni je drago što nam u goste dolaze baš u trenutku kada smo i mi u dobroj formi. Imamo pet utakmica bez poraza i bez primljenog gola, tako da u sutrašnju utakmicu idemo sa velikim optimizmom", rekao je Krstajić.

Fudbaleri TSC igraju u sredu od 16.05 u Senti protiv Crvene zvezde, utakmicu 25. kola Super lige Srbije.

Krstajić je rekao da su igrači svesni odgovornosti.

"Svesni su da su postali pravi takmičari i očekujem pravu utakmicu svih 90 minuta", dodao je on.

Kapiten ekipe iz Bačke Topole Saša Tomanović rekao je se njegova ekipa neće unapred predati i rekao da mu je žao što je Zvezda eliminisana iz Lige Evropa posle dobre igre protiv Milana.

"Naša ekipa je imala dobar početak sa pet utakmica bez primljenog gola. Osvajamo bodove na svakoj utakmici, bilo bi lepo da i protiv Zvezde nastavimo i da pokušamo da ne primimo gol. Svaki postignuti gol protiv ovako kvalitetne ekipe je uspeh za nas. Prošle godine nismo uspeli da ih pobedimo, a znamo da kada igrate protiv Zvezde imate malo šansi i da svaku morate da iskoristite", naveo je Tomanović.

Odbrambeni igrač TSC Marko Petković rekao je da ekipa ima poseban motiv kada igra protiv dobrih protivnika, a Zvezdu je ocenio kao "najbolji tim sa ovih prostora i ekipu koja igra najlepši fudbal u regionu".

"Mi ćemo se potruditi koliko god je to trenutno u našoj moći. Neće biti lako, ali daćemo maksimum", dodao je Petković, inače nekadašnji kapiten "crveno-belih".

U jesenjem delu prvenstva Zvezda je u Beogradu pobedila TSC sa 5:0.

TSC u utakmicu ulazi kao šesti na tabeli sa 38 bodova, a Zvezda je prva sa 65 bodova i utakmicom manje.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track