LOŠE VESTI ZA PIKSIJA I SRBIJU! Portugal stiže sa svim najvećim zvezdama: Ronaldo i drugovi stižu u Beograd, ali ne iz Lisabona
Foto: Profimedia

Snašli se

LOŠE VESTI ZA PIKSIJA I SRBIJU! Portugal stiže sa svim najvećim zvezdama: Ronaldo i drugovi stižu u Beograd, ali ne iz Lisabona

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Portugala stiže u Beograd na megdan Srbiji u najjačem sastavu!

Iako je postojala mogućnost da gosti stignu oslabljeni jer pojedini igrači zbog pravila o karantinu ne bi mogli da dođu, Portugalci su našli solomonsko rešenje.

Fudbalski savez ove zemlje odlučio je da reprezentaciju ne okupi u Portugalu, već u Italiji, i to u Torinu kod Kristijana Ronalda. Portugal je jedna od 33 države koje su na crvenoj listi koju je izdala Engleska zbog pandemije korona virusa. To znači da bi fudbaleri koji igraju u Premijer ligi, u slučaju da se pridruže reprezentaciji, morali po povratku da provedu 10 dana u karantinu. Stoga je menadžer Mančester junajteda zabranio Brunu Fernandešu da se pridruži reprezentaciji.

Ipak, ovom odlukom Fernandeš će stići u Beograd, kao i Bernardo Silva, Ruben Dijaš, Kanselo i ostali igrači iz Premijer lige, jer se Italija ne nalazi na crvenoj listi.

Portugalci su odlučili i da utakmicu 1. kola protiv Azerbejdžana odigraju upravo u Torinu 24. marta. Tri dana kasnije gostovaće Srbiji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track